Beauty Treatments

Behandelingen voor lichaam en Geest.

In de beautysalon van YurtLife kun je ontspannen, van rust genieten en jezelf heerlijk laten verwennen. Juist in een tijd waarin alles steeds sneller moet, is het belangrijk om eens tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen.

YurtLife biedt je een behandelingsconcept voor lichaam en geest, met behandelingen waarbij de schoonheidsspecialiste werkt met 100% natuurlijke producten, afgestemd op huidtype en uw persoonlijke constitutie (samenstelling van de elementen). Je komt weer perfect in balans en zult je ontspannen en vitaal voelen. Je huid krijgt een gezonde en frisse uitstraling en voelt zacht aan.

Aloe Vera treatments

Aloe Vera Kennismakings Gezichtsbehandeling 25 minuten: Reinigen, huidonzuiverheden verwijderen, masker, crème.

Aloe Vera Tiener Gezichtsbehandeling 25 minuten (Gericht op reiniging): huidonzuiverheden verwijderen, masker, crème.

Aloe Vera Basis Gezichtsbehandeling 45 minuten: Reinigen, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, masker, gezichtsmassage, crème.

Aloe vera Complete Gezichtsbehandeling 60 minuten: Reinigen, epileren, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, massage met toevoeging van serum dat de huid op dat moment nodig heeft, masker, crème.

Na je behandeling kun je nog genieten van onze horeca faciliteiten. Neem plaats in de lounge en raadpleeg onze menukaart.

Lakshmi treatments

Onze Lakshmi behandelmethoden zijn afgestemd op de principes van de Ayurveda. Dit is een kruidenleer uit India die al duizenden jaren gebruikt wordt en zich in de loop der tijden steeds verder heeft geperfectioneerd. De Ayurveda is dan ook de bakermat van de westerse geneeskunde.
Bij de eerste behandeling zal door middel van een vragenlijst je huidtype en je persoonlijke constitutie worden bepaald. Bepaal alvast hier je huidtype 

Wij werken alleen met natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen geldt dat het gezicht glad geschoren moet zijn.

Koop je Lakshmi producten hier!

Lakshmi Basis Gezichtsbehandeling 45 minuten: Reinigen, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, masker, gezichtsmassage, crème.

Lakshmi Complete Gezichtsbehandeling 60 minuten: Reinigen, epileren, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, massage met toevoeging van serum dat de huid op dat moment nodig heeft, masker, crème.

Lakshmi Beauty Concept behandeling 90 minuten: Een luxe behandeling die zorgt voor een juiste balans en die werkzaam is op lichaam en geest. Voetenbad, tijdens voetenbad ter ontspanning een hoofdmassage, ontspannende voetmassage, kompressen met etherische oliën, reinigen gezicht, hals en decolleté, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, gezichts-, oor- en hoofdhuidmassage, decolleté-, nek- schoudermassage, handmassage, masker, crème.

Lakshmi Divine Anti-Age behandeling 75 minuten: Reinigen, epileren, verwijderen van onzuiverheden, massage met intensive, treatment serum Opal (activeert natuurlijke functies van het lichaam en zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling), liftend Emerald masker (voedend, vochtherstellend en verstevigend), oogbehandeling bestaande uit liftend serum en oogmasker. Ter afsluiting de Bio-active cream Topaz (rijk aan vitamine C en E, regenereert de weefsels en vermindert de vorming van rimpels.Kleine Behandelingen & Harsen

Koop je Lakshmi producten hier!

Je kunt bij YurtLife ook terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, verven en voor harsen. Ook voor deze behandelingen wordt zoveel mogelijk  gebruik gemaakt van natuurlijke producten die goed zijn voor je lijf.