Menukaart

Na je behandeling genieten van (oer)voeding.

Het principe van de Oer (Paleo) levensstijl is gebaseerd op de levenswijze van de oermens; in de tijd dat mensen nog jaagden en verzamelden. Wetenschappers hebben onderzocht hoe de mens toen leefde, en wat ze aten. Er wordt vanuit gegaan dat de genen van de mens op deze oervoeding zijn ingesteld, aangezien we vele duizenden jaren op deze manier hebben geleefd.

Paleo voeding bevat dus geen granen, geen melkproducten, geen peulvruchten en geen suiker. Daarnaast bevat het ook geen chemische toevoegingen. Paleo staat voor genieten van een optimale gezondheid.

Wij vinden Paleo voeding lekkerder smaken dan chemische producten. Probeer het en oordeel zelf!

Bij YurtLife kun je vanaf nu voor of na je behandeling of je les genieten van heerlijke en eerlijke sappen, smoothies, broodjes, soepen, maaltijdsalades, hartige bites en zoetigheden volgens het Paleo principe.

Download hier de menukaart

Ovoo High Tea voor 2 personen

Een high tea in een echte yurt met hartige bites en zoetigheden volgens het Paleo principe. Wij kunnen rekening houden met allergieën.

Bestel alvast een High Tea voor bij je behandeling voor twee personen:

Totaal: € -

Voor informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 075-6149260. Je kunt ook een email sturen naar info@yurtlife.nl

Bij YurtLife zijn nu ook de taartjes van SharpSharp verkrijgbaar. Deze taartjes zijn geheel plantaardig, gemaakt zonder dierlijke producten, gluten en geraffineerde suikers. Ook belangrijk voor ons: ingrediënten die fair zijn voor mens en dier, maar smaak is ons allerbelangrijkste ingredient. Kom proeven! Bekijk hier onze taartjes menukaart.