Ons Team

Wie zijn wij?

In 2007 is YurtLife opgericht door Corina Arends en Marjan Smit-Ophorst.

Wij komen beide uit het bedrijfsleven (ING en Ahold) en waren toe aan een nieuwe richting in ons leven. Bij toeval kwamen wij elkaar tegen en besloten om samen te gaan werken omdat we een gezamenlijk doel bleken te hebben: Mensen helpen om tot zichzelf te komen. Dit kan door het werken aan je lichaam, je mind en door te bewegen.

Nu is YurtLife een plaats waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt genieten van de vele behandelingen en de vele lessen en workshops. Inmiddels werkt een groot aantal collega’s met ons samen. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal om onze klanten helpen tot zichzelf te komen!

Even voorstellen…

 

Corina Arends
Eigenaar & Directeur van YurtLife.
Team YurtLife
Specialisme: Personal Coaching, Begeleiding van workshops meditatie en persoonlijke ontwikkeling, ontspannings-, ayurvedische-, hotstone- & stoel massage.“Ik ben 9 jaar als HR Consultant en HR project-leider werkzaam geweest in het bedrijfsleven, binnen de IT. Daarbij heb ik me gespecialiseerd in employability en mobiliteit van medewerkers en verandermanagement. Volg je Passie is mijn motto. Wees wie je bent”.
Marjan Smit-Ophorst
Eigenaar & Directeur van YurtLife.
Team yurtLife.
Specialisme: Reading & Healing, Quantum Touch, begeleiding van workshop meditatie & intuïtieve ontwikkeling, Personal Coaching.“Ik help mensen om voor zichzelf hun beste leven te creëren, zowel emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel en financieel. Dit doe ik vanuit mijn lange ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met mijn inlevingsvermogen in anderen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen, oftewel: Leef je Beste Leven!”.
Jean Pierre Buyle
Tai Chi / Chi Kung leraar.
Team YurtLife.
Specialisme: Tai Chi / Chi Kung.“Ik beoefen de oosterse vecht- en bewegingsstijlen al sinds 30 jaar. De laatste 10 jaar geef ik les in de vele vormen. De yang stijl is een van de bekendste. Deze vorm is een uitstekend middel om geestelijke en lichamelijke conditie op peil te houden. De vloeiende bewegingen worden volgens een vast patroon uitgevoerd. Dit heeft een gunstige invloed op de gezondheid in het algemeen. Stress en spanning kunnen verminderen, bij Taiji Quan werk je met lichaam en geest en dat geeft meteen het verschil aan met andere sporten. Iedereen kan meedoen met deze vorm van bewegen, van jong tot oud”.
Rina Sinay
Massagetherapeut, Schoonheidsspecialist, Visagist
Team YurtLife.
Specialisme: Massage, Huidverzorging, Voetverzorging, Visagie.“Masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van warmte, liefde en geborgenheid. Na jaren gewerkt te hebben als financieel administratief medewerker, besloot ik in 2014 tijdens mijn vakantie in Bali dat het tijd was voor wat anders. Life is all about balance. Inmiddels ben ik een gediplomeerd massagetherapeut, schoonheidsspecialiste en visagiste en doe ik mijn werk vanuit mijn gevoel. Met diverse massagetechnieken, huidverzorgingsbehandelingen en mijn positieve energie geef ik de ontvanger geestelijke en lichamelijke rust en ontspanning. “.
Ruby Seeder
Massage, Schoonheidsspecialiste
Team YurtLife.
Specialisme: Massage, Schoonheidsbehandelingen, Arrangementen“Ik geef verschillende soorten massages zoals gezichtsmassage, ontspanningsmassage, hotstone massage, stoelmassage en ayurvedische massage en ik ben schoonheidsspecialiste. Ik vindt het fijn als je weer ontspannen de deur uit gaat. “.
Ingrid Bader
Massage, natuur en kneipp therapeut
Team YurtLife.
Specialisme: massage, qi gong, voeding, fyto (kruiden) en hydro(water)-therapie, oogdiagnostiek, reinigingskuren, innerlijke kind, visualisaties“Ik geef verschillende soorten massages, zoals hydromassage, klassieke- rebalancing- en voetreflexmassage, gezichtsmassage, ontspanningsmassage, hotstone massage, stoelmassage, ayurvedische en kindermassages. Tijdens mijn massagebehandelingen geef ik gratis advies mee. Ik behandel en adviseer vanuit mijn natuurgeneeskundige achtergrond. Dat kan inhouden; het drinken van bepaalde kruidenthee, Bach bloesem remedie bij emotionele onbalans, reinigen van teveel zuren, eten van voedzaam voedsel, gebruik van voedingssupplementen, voetenbaden, warme of koude begietingen, bewegen en mediteren. Ik werk vanuit mijn hart. “Volg je hart is mijn motto” voor meer informatie zie www.flow4all.nl “.

Partners
Susanna Kranenburg
KLassiek-, Modern- en Jazzballet. Musical lessen
Balletstudio Danzin
Specialisme: Balletlessen voor beginners en gevorderden, jong en oud.“Dansen zit in mijn bloed. Ik ben mn hele leven hier mee bezig geweest en nu heb ik mijn eigen Balletstudio Danzin. Mijn passie is om anderen ook te laten genieten van dans en om mooie produkties te maken. ”
Jan Koster
Fysiotherapeut
www.fysiokoster.nl
Specialisme: Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie” Nadat ik in 2009 mijn diploma als fysiotherapeut heb behaald heb ik op verschillende plaatsten in de wijde omgeving waargenomen voor collega’s tijdens vakantie of ziekte. In die periode heb ik enorm veel geleerd en ook een eigen visie ontwikkeld. Bij mij staat de mens als geheel centraal en vanuit dat oogpunt behandel ik de klacht.
Bij de behandelingen die ik zal geven bij Yurtlife zal ik gebruik maken van verschillende behandelmethoden, waaronder Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie. Ik heb mij de afgelopen jaren verder verdiept in de schouder, waarbij ik gebruik maak van een behandelmethode die niet pijnlijk is en een goed resultaat geeft.
Wilt u een afspraak met mij maken, bel dan 06 125 63 192. Ik ben voorlopig flexibel in de tijden, ik kan zowel overdag als ’s avonds
Ik hoop u snel te zien bij Yurtlife. ”
Raymond Besems
Docent Massage, Meditatie en Reiki
www.anand.nl
Specialisme: massage opleiding, meditatie opleiding, reiki opleiding.“Raymond: “1 jan 2000 heb ik Anand Opleidingen opgericht . Anand staat voor geluk, met als insteek dat ik met dit werk een klein stukje meer geluk in de wereld wil brengen. Centraal bij de massage opleiding die ik verzorg staat de integratie van oosterse en westerse technieken. Aan de ene kant komt het nuchtere aspect aan bod van een goede massage gebaseerd op de opbouw van het menselijk lichaam. Aan de andere kant vind ik het ook belangrijk dat je leert over energetische aspecten van massage, het intuitief en meditatief werken en de relatie met yoga en ayurveda”.
Jessica Knetsch
Coachend medium, reiki–master en tarotist
www.jhealing.nl
Specialisme: Coaching bij persoonlijke ontwikkeling, emoties en lichamelijke klachten, kleurenadviezen, reiki-inwijdingen, healing en adviezen over voeding.“Ik ben Jessica, ik ben coachend medium, reiki–master en tarotist. In mijn praktijk ontvang ik mensen voor individuele sessies, coaching-trajecten en workshops. Ik begeleid mensen in de situatie of emoties waar ze op dat moment mee worstelen en geef ze handvatten om er later zelf makkelijk mee om te kunnen gaan. Ik help ze om weer in hun eigen kracht te komen. Naast dit energetische stuk geef ik ook adviezen op lichamelijk gebied rondom voeding, gezondheid en levensstijl. Deze 2 aspecten versterken elkaar en zorgen ervoor dat je weer lekkerder in je vel zit. Bij yurt life kunnen al deze dingen ook of je kunt je laten verwennen met kleur en geur in een kleurenconsult! Op mijn eigen site zijn de data te zien wanneer ik bij YurtLife te vinden ben! Vragen of meer weten??? kijk op www.jhealing.nl of stuur een mail naar info@jhealing.nl .
Marja van Dalen
Yoga Docente
mail mij
Specialisme: Hatha Yoga en Stoelyoga” Ik ben Marja van Dalen, gediplomeerd docent van Yogazijn. Vanaf 1996 heb ik 4 jaar opleiding aan de saswitha stichting gevolgd, waarvan 2 jaar yoga docenten opleiding, een chakra jaar en het 4e jaar fysiologie/anatomie en ayurveda.
Ik heb nu 7 jaar ervaring in lesgeven. De lessen zullen op dinsdagochtend plaatsvinden.
09.30-10.45 uur Hatha Yoga met wekelijks wisselende asana’s (oefeningen). De les is voor iedereen toegankelijk. Je oefent naar je eigen kunnen.
11.15-12.15 uur is er een stoelyoga les. Deze les is speciaal geschikt voor mensen met knie-of heup-ongemakken, maar zijn ook interessant als hier geen sprake van is.
Opgeven voor gratis proefles bij Marja van Dalen, Yogazijn 06-28383716 of stuur een email naar m.yogazijn@gmail.com
Graag tot ziens!”
Karin Weinberg
Yoga docent
www.deyogazaak.com
Specialisme: Hatha Yoga, Hot Yoga” “Ik ben Karin Kiron Weinberg (1975). Mijn opvoeding, scholing en werkervaring zijn gelegen in het Westen (Rotterdam en Amsterdam). Mijn roots liggen in het Oosten (Bangladesh, Azië). Zij worden gekenmerkt door zachtheid, zuiverheid, rust, aandacht, balans en authenticiteit. Het laatste betekent voor mij de juiste dingen doen, op je gevoel afgaan en luisteren het stemmetje in je hart.
Yoga heeft me veel persoonlijke ontwikkeling gebracht. Graag wil ik mijn kennis over en ervaring met yoga doorgeven aan anderen, alsook mijn liefde voor India.”  
Debby Sterrimga
Masseuse, Healer en Reader
www.massagepraktijkyog.nl
Specialisme: Massage, Engelenhealing, Engelenreading” “Mijn naam is Debby Sterringa en ik ben eigenaresse van Yog!, praktijk voor massage en healing. Gemasseerd worden ervaar ik zelf als een fijne manier van ontspannen in mijn drukke gezinsleven. Het leven is tegenwoordig al druk en hectisch genoeg en kan veel spanning met zich meebrengen, die zich uiten in lichamelijk ongemak. Massage kan een goede bijdrage leveren aan je algemene welzijn en laat ook je stressniveau dalen, waardoor je minder lichamelijke klachten ervaart.Ik heb de opleiding klassieke massage gevolgd bij Mood Massage opleidingen in Amersfoort. Ik ben nu bezig mij te specialiseren en volg de opleiding allround ontwikkeling/NGS Wellnessmassage bij Mood Massage. Denk hierbij aan hoofdpijnmassage, voetmassage, lage rugpijn massage, stoelmassage etc. In deze opleiding komt ook het Wellness gedeelte aan bod (onder andere hot stone massage).
Tevens ben ik praktiserend Engelenexpert. Ik geef Engelenreadingen met de kaarten van Doreen Virtue en Engelenhealingen. Een mooie en bovenal zachte manier om berichten of energie van de Engelen te ontvangen. Mijn opleiding tot praktiserend Engelenexpert heb ik gevolgd via Annelies Hoornik. “