Afstandshealing

In goede verbinding met de wereld om je heen…Bij een healing maak ik vanuit een neutrale positie op diep wezenlijk niveau contact met jouw energie en breng je in verbinding met je eigen helend vermogen. Het helpt je om je eigen levenskracht te laten stromen door je hele energiesysteem en in goede verbinding te zijn met de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert gemoedrust en gezondheid. Het helpt je bij het overwinnen van problemen en ondersteunt persoonlijke groei.
De healing werkt via het aura- en chakrasysteem in op het lichaam, op weefsels en organen, op kwalen en ziektes. Healing bestrijkt ook het emotionele en spirituele gebied.

Afstandshealing op afspraak

Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de healing in jouw vertrouwde omgeving ontvangen.

Nadat je je hieronder aangemeld en betaald hebt neem ik contact met je op om een tijdstip af te spreken. Het kost 25 euro per keer.

De healing zal zo’n 20 minuten duren. Het beste is dat je een rustig plekje opzoekt, waar je je lekker kunt overgeven aan de energie. Hoe meer rust, hoe beter de energie z’n werk kan doen. 

Je hoeft zelf helemaal NIETS te doen tijdens de sessie, dus ook niet de energie ergens naar toe willen sturen. De energie en je lichaam weten precies waar de healing nodig is op dit moment.  Je hoeft je alleen maar open te stellen en bereid te zijn om de helende energie te ontvangen. Het is wel het beste om in een rustige en warme omgeving te zijn zodat je in alle rust de healing kunt ondergaan. Ook is het goed om extra water te drinken.  

Liefs, Marjan Smit-Ophorst

Hoe onvang je de afstandshealing?

  • Zoek  een rustige plek ergens in je huis op het tijdstip van de healing.
  • Neem een glaasje water
  • Ga zitten of liggen en zorg dat je het niet te koud of te warm hebt
  • Zeg je voornaam en achternaam (voor vrouwen hun meisjes-achternaam) hardop en herhaal 3x
  • Neem waar wat je voelt in je lichaam en op welke plekken in je lichaam. Komen er gedachten?
  • Sommige mensen vallen in slaap. Dat is prima. De healing doet evengoed z’n werk.
  • Drink na afloop nog wat water.
  • Als je wilt, stuur mij een email met je ervaringen naar m.smit@yurtlife.nl

De afstandshealing kost 25 euro. Betalen en aanvragen kan hier. Ik neem dan contact met je op voor een tijdstip.


Bonus

Als je een afstandshealing reserveert, ontvang je als bonus een audio bestand met een oefening om te aarden/gronden. Daarmee kun je d.m.v. aarde-energie jezelf nog meer helen.