Ayurveda

De kennis van de Ayurveda.

De Ayurveda is een eeuwenoude kruidengeneeskunde uit India, deze kennis is nog steeds “Up-To-Date”. Ayurveda betekent letterlijk levenswetenschap: de kennis van een lang leven. De wetenschap die de Ayurveda vertegenwoordigd is niet gebaseerd op voortdurend veranderende onderzoeksgegevens, maar de eeuwenoude bewezen kennis van de Ayurveda.

De Ayurveda is tijdloos en een duidelijk op de praktijk gerichte wetenschap van het leven, waar van de beginselen zich zonder problemen laten integreren in het normale doen en laten van elk mens. Ayurveda heeft met ieder element of facet van het menselijke leven te maken en biedt aan iedereen die op zoek is naar een grotere harmonie, vrede en een lang en gezond leven een leidraad die door vallen en opstaan in de loop van vele eeuwen zeer
verfijnd en beproefd is.

Ether, Lucht, Vuur, Water en Aarde deze vijf elementen vormen de drie Dosha’s die in ieder mens aanwezig zijn.

Als deze krachten in goede harmonie aanwezig zijn bij ieder van ons in zijn persoonlijke en unieke balans, dan voelt men zich gelukkig en gezond en doen er zich geen lichamelijke of geestelijke problemen voor, men straalt schoonheid uit.

Welk type ben jij? Doe de test!