Beauty


Namasté

Gericht op reiniging van de huid gebaseerd op de Ayurveda

Met Lakshmi produkten

De behandeling: Reinigen, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, masker, gezichtsmassage, dagcrème

  • 45 min. / 55 euro

Firm and Glow

Complete gezichtsverzorging gebaseerd op de Ayurveda

Met Lakshmi produkten

De behandeling: Reinigen, epileren, peeling, huid-onzuiverheden verwijderen, gezichts- en decolleté massage met toevoeging van serum, masker, dagcrème. 

  • 55 min. / 66 euro

Forever Young

Divine Anti Age behandeling gebaseerd op de Ayurveda

Met Lakshmi produkten

De behandeling: Reinigen, epileren, verwijderen van onzuiverheden, massage met intensive treatment serum. Liftend Emerald masker (voedend, vochtherstellend en verstevigend), oogbehandeling bestaande uit liftend serum en oogmasker. Ter afsluiting de Bio-active cream Topaz (rijk aan vitamine C en E, regenereert de weefsels en vermindert de vorming van rimpels

  • 75 min. / 89,99 euro

The Ultimate Nourishing

Luxe gezichtsbehandeling gebaseerd op de Ayurveda

Met Lakshmi produkten

De behandeling: Een luxe behandeling die zorgt voor een juiste balans en die werkzaam is op lichaam en geest. Voetenpakking, hoofdmassage, ontspannende voetmassage, kompressen met etherische oliën, reinigen gezicht, hals en decolleté, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, gezichts-, oor- en hoofdhuidmassage, decolleté-, nek- schoudermassage, handmassage, masker, dagcrème

  • 85 min. / 102 euro

Kobido Anti age gezichtsmassage

Een Kobido gezichtsmassage is een traditionele Japanse gezichtsbehandeling. Kobido is Japans voor ‘de weg van de schoonheid’.

Deze eeuwenoude gezichtsmassage heeft  haar roots in de Traditionel Chinese Geneeskunde (TCM), net als Shiatsu

In deze massage komen eeuwenoude technieken bij elkaar, voor een optimaal resultaat. We maken gebruik van Cupping, Bindweefselmassage en Acupressuur (Shiatsu).

60-75 min. / 79 euro


Je kunt bij YurtLife ook terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, verven en harsen. Ook voor deze behandelingen wordt zoveel mogelijk  gebruik gemaakt van natuurlijke producten die goed zijn voor je. Vraag ernaar tijdens je behandeling.

Koop je Lakshmi producten hier!