Cursus: goed ademen volgens de Buteyko methode

Goed ademen volgens de Buteyko Methode: De Buteyko Methode is een spectaculaire ademhalingstherapie. Een verkeerde ademhaling kan een groot aantal klachten veroorzaken, zoals astma, hoge bloeddruk, slaap apneu, chronische vermoeidheid, allergie, angst, spierpijn, emfyseem, hooikoorts (en nog veel meer). De Buteyko Methode normaliseert de ademhaling zodat deze klachten geheel kunnen wegtrekken.

Het Buteyko Instituut Nederland is in 2000 opgericht door Dick Kuiper. Hij heeft de laatste 17 jaar gewerkt met de belangrijkste Russische en westerse Buteyko therapeuten, en een paar duizend cursisten. Nu ook bij YurtLife!

Tijdens een Buteyko cursus leer je de Buteyko Methode waardoor je ademhaling zal verbeteren. De oefeningen die je leert worden op je situatie en klachten afgestemd.

De Buteyko cursus

Verder kijken we samen naar activiteiten die je ademhaling zwaarder kunnen maken. Zoals praten, slapen, sport, voeding en stress.

Tijdens de cursus heb je in ieder geval de stopwatch op je telefoon nodig. Ook zal geadviseerd worden om een zak ongeraffineerd zout (waar de mineralen nog in zitten) thuis op voorraad te hebben: uitleg hierover volgt tijdens de cursus. Hugo zal tijdens de cursus een werkboek kopie uitreiken: de kosten hiervan zijn 6 euro per stuk.

Met Buteyko krijg je controle over je lichaam en gezondheid. Maar het programma vraagt zeker doorzettingsvermogen. Zo is het heel normaal dat ik je door reinigingsreacties heen moeten loodsen. Mensen die het programma trouw volgen, merken echter dat hun ademhaling stap voor stap rustiger wordt.

Met alle positieve gevolgen die daarbij horen. Een goede Buteyko cursus kan je leven veranderen!

Data:

2x 4 uur op Zaterdag 24 februari en 3 maart 2018  18.00-22.00 (half uur pauze tussendoor) of

2x 4 uur op Zondag 25 februari en 4 maart 2018 18.00-22.00 (half uur pauze tussendoor) of

 

Kosten:

Wij bieden deze cursus aan voor een speciale prijs van 250 euro (i.p.v. 375 euro)! Kom je met twee personen dan betaal je 199 euro per persoon.