Cursus leven in balans

Gezond zijn betekent in balans zijn. Klachten en ziekte zijn een signaal van een verstoorde balans. Het streven naar balans binnen jezelf is werken aan jouw gezondheid. Gezondheid houdt in dat het lichaam zichzelf kan herstellen met behulp van optimale voeding, regelmatige beweging, ontspanning en psychische balans.

Voeding als basis voor Balans

We eten en drinken iedere dag. Per jaar eten we tienmaal ons lichaamsgewicht. Voeding heeft hierdoor grote invloed op ons welzijn. Voeding kan opbouwen, maar ook afbreken. In die zin is er vitaal en fataal voedsel. Goede voeding is de voedingsbodem voor gezondheid. Of andersom: zonder goede voeding is er geen goede gezondheid mogelijk. Voeding, eventueel aangevuld met voedingssupplementen, is de basis van een goede gezondheid. Het wordt tijd voor een het bouwen van een nieuwe fundering voor jouw gezondheid. Gezondheid móet op de eerste plaats komen, móet eerste prioriteit zijn. Hoeveel is jouw gezondheid waard? Dit is jouw kans om vandaag nog te starten met werken aan je gezondheid!

Werken aan je nieuwe ik

Werken aan je gezondheid is werken aan een verhuizing. In honderd dagen zijn de meeste cellen in het lichaam vernieuwd. Deze cellen worden opgebouwd uit de bouwstenen die aanwezig zijn. Jij hebt voor een groot deel invloed op deze bouwstenen.

Werken aan jezelf leidt tot vernieuwing Deze vernieuwing zie je terug in het vernieuwde lichaam dat wordt gevormd. Je verjongt terwijl je ouder wordt! Werken aan jezelf, zowel bij klachten als preventief, kan geld kosten. Zie het als een verhuizing naar je vernieuwde ik.

YurtLife ́s Cursus Leven in Balans

Ondersteuning in het proces naar je nieuwe ik is cruciaal. Het veranderen van oude gewoonten vraagt om persoonlijke begeleiding.

Het Balansplan van YurtLife bestaat uit:

  • Cursus Leven in Balans (13 lessen van 1,5 uur)
  • Digitale ondersteuning via Facebook

Daarnaast kun je de volgende onderdelen toevoegen:

  • Individuele coaching
  • Alternatieve geneeswijze (massage)
  • Bewegen
  • Meditatie/Mindfulness
  • Voeding Workshops

Durf jij de stap te nemen naar verandering, als start van je nieuwe ik?

Data

Start woensdagavond 6 september 2017 19.30 – 21.00 uur.