Dans

In YurtLife is Solution Dance Centre gevestigd.
Solution Dance Centre is de eerste Hip Hop dansschool van de Zaanstreek. Vanaf 2006 opgericht en gerund door:
Joan Alosery en Lucien Bouman.
Begonnen in Zaandam met een groepje professionele dansers om later uit te breiden tot een echte dansschool waar kinderen en volwassenen les krijgen van de beste docenten. Vanaf 2015 is dan ook de opening van de tweede vestiging van Solution Dance Centre in Almere Buiten / Oostvaarders Eilandenbuurt. Bij Solution Dance Centre gaat het vooral om de groei in het dansen en is het een broedplaats waar passie voor dans wordt gedeeld. SDC staat voornamelijk bekend om de kwaliteit van de lessen, de goeie sfeer en de vooruitgang van haar leerlingen. Als dansschool stimuleren wij onze leerlingen het uiterste uit zichzelf te halen en plezier te hebben. Met hard werken kan je alles bereiken!
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een thuishaven waar kinderen, volwassenen, beginners en professionals hun passie delen.
 Wij bieden een gevarieerd lesaanbod voor diverse leeftijden en niveaus. Beide vestigingen zijn makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. Met de auto gratis parkeren. Kortom; de ideale dansschool om je dans te ontwikkelen
Solution Dance Centre heeft met haar wedstrijdteam meerdere prijzen in de wacht gesleept. Naast danslessen staan we ook bekend om onze energieke shows en onze workshops / clinics die wij veelal geven aan scholen en bedrijven etc.