Ecstatic Dance Zaanstreek

Vanavond gaat helaas niet door!!!

Als je een kaartje gekocht hebt is deze geldig voor de volgende keer, mocht je graag je geld terug willen, mail ons dan even op ecstaticdancezaanstreek@gmail.com

Ecstatic Dance is een vorm van vrij dansen, waarin we ons vrij voelen om zo te bewegen zoals we dat het liefste doen. Je kan in trance raken of lekker (samen) in de muziek opgaan…

We proberen samen een fijne vrije sfeer te creëren waarin we onszelf durven te laten zien en kunnen genieten van de beweging en van elkaar. Hierom hebben we bepaalde richtlijnen voor tijdens het dansen: niet spreken – om zo onszelf echt in de muziek te laten komen; we dansen op blote voeten – om goed contact te maken met de vloer en onszelf en we doen dit zonder drugs of alcohol – om bij onszelf te zijn in het hier en nu.

We dansen op heel uiteenlopende muziek, van klassieke muziek, tot ambiënt, tribal, shaman, wereld muziek, naar melodieuze techno, disco, electronica, hip-hop, pop, rock het kan echt van alles zijn, als het maar lekker danst en fijn voelt.

Bij het dansen wordt thee en water geserveerd om goed gehydrateerd te blijven en ook om van te genieten natuurlijk.Het leuke aan Ecstatic Dance is ook dat het een heel gevarieerd publiek trekt, van jong tot oud, gewoon lekker dansen en genieten met elkaar.

Op 19 november is de eerstvolgende Ecstatic Dance avond. Hieronder kun je voor de aankomende datum, één of meerdere tickets bestellen.

Na betaling zetten we je naam op de lijst. Omdat ons systeem dat nog niet toelaat krijg je geen e-mail bevestiging. Je kunt je op de avond melden bij binnenkomst.

Totaal: € -

Ingang: Noordervaldeurstraat 13 te Zaandam. De deur is open om 19:00, we beginnen om 19:30 uur met de introductie en dan om 20:00 uur begint de DJ set.