Energie therapie

Afstandshealing op afspraak

Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de healing in jouw vertrouwde omgeving ontvangen.

Nadat je je hieronder aangemeld en betaald hebt neem ik contact met je op om een tijdstip af te spreken. Het kost 15 euro per keer.

De healing zal zo’n 20 minuten duren. Het beste is dat je een rustig plekje opzoekt, waar je je lekker kunt overgeven aan de energie. Hoe meer rust, hoe beter de energie z’n werk kan doen. 

Je hoeft zelf helemaal NIETS te doen tijdens de sessie, dus ook niet de energie ergens naar toe willen sturen. De energie en je lichaam weten precies waar de healing nodig is op dit moment.  Je hoeft je alleen maar open te stellen en bereid te zijn om de helende energie te ontvangen. Het is wel het beste om in een rustige en warme omgeving te zijn zodat je in alle rust de healing kunt ondergaan. Ook is het goed om extra water te drinken. 

Lees meer…

Sound Healing

De Solfeggio Frequenties, zijn op basis van mystieke getallenreeksen tot stand gekomen. Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn onder meer terug te vinden in bijvoorbeeld Gregoriaanse gezangen en de in het oude Sanskriet gereciteerde mantra’s. Elke frequentie heeft een unieke trilling die inwerkt op ons systeem.

Het luisteren naar deze frequenties kan helpen kalmte te creëren en heling te versnellen. De frequentie 528 Hz is uit deze serie het meest bekend, en is veel in meditatieve muziek verwerkt. Deze frequentie, die op het hartcentrum resoneert, staat bekend om zijn helende kwaliteiten. 

Geluid geeft niet alleen vibraties van lucht, maar ook vibraties in het energetische veld. Deze laatste brengen alles in beweging omdat, zoals de fysici en metafysici zeggen, absoluut alles inclusief de mensheid vibrerende energie is.

Bij Yurtlife kun je je eigen privé Sound Healing ondergaan met deze frequenties. Boek een soundhealing aansluitend aan je massage. Het duurt ongeveer 25 minuten.

Lees meer…


Aura & Chakra Healing

In goede verbinding met de wereld om je heen…

Bij een healing maakt de healer vanuit een neutrale positie op diep wezenlijk niveau contact met jouw energie en brengt je in verbinding met je eigen helend vermogen.

Het helpt je om je eigen levenskracht te laten stromen door je hele energiesysteem en in goede verbinding te zijn met de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert gemoedsrust en gezondheid. Het helpt je bij het overwinnen van problemen en ondersteunt persoonlijke groei.

De healing werkt via het aura- en chakra systeem in op het lichaam, op weefsels en organen, op kwalen en ziektes. Healing bestrijkt ook het emotionele en spirituele gebied.
Na afloop zal de healer je kort vertellen wat hij/zij tegen kwam tijdens de healing.

Een healing duurt ongeveer een half uur.

Reserveer hier

Reiki

Lichaam en geest in evenwicht
Reiki is een oude heelkunst die in de 19e eeuw in Japan opnieuw ontdekt werddoor een monnik, dr. Mikao Usui. De Reiki traditie is echter al te vinden in 2500 jaar oude Sankrietteksten. Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent.
 
Onze wereld is vol van deze eindeloze en onuitputtelijkeenergie. Het is dezelfde universele, oorspronkelijke en scheppende kracht en
energiebron die ons in leven houdt. Wij zijn allen met deze universele levensenergie geboren, maar in de loop van ons leven vervuilt ons energiekanaal en slibt dicht.
 
Reiki is de natuurlijke geneeskracht die door de handen van de behandelaar stroomt. Degene die behandeld wordt regelt zelf de overgedragen energie. Door energie overdracht ontstaat evenwicht in het lichaam en wordt de eigen geneeskracht aangesproken. Reiki brengt lichaam en geest in evenwicht en werkt op het gevoel en de ziel en is geschikt voor iedereen met emotionele- en/of lichamelijke klachten.
 
Reiki stroomt onbegrensd door en bevordert zelfgenezing, versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftigend en herstelt het evenwicht.
 
Reiki geeft ondersteuning en evenwicht bij de volgende negatieve gemoedstoestanden: Jaloezie, ongeduld, pessimisme, agressie, onzekerheid, zorgen, irritatie, verdriet, angsten, malende gedachten, eenzaamheid, boosheid, moeite met veranderingen in het leven, faalangst, examenangst, ongewenste gedachten, spanningen, stress, paniek, tijdens een moeilijke periode zoals, overlijden van een dierbare, shock, traumatische ervaring, langdurige ziekte.
 
Reiki wordt door de kleren heen gegeven, de ontvanger ligt op een behandeltafel of zit op een stoel.
Wil je een optimaal resultaat dan zijn minstens 4 wekelijkse behandelingen nodig. Het beste is dan om op een vaste dag in de week af te spreken.
 

Reserveer hier

Access Bars

Er bestaan 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle gedachten, overtuigingen en emoties en die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans om alles los te laten.

Je ligt heerlijk ontspannen op een massagebank met een kussen onder je hoofd met je eigen lekkere warme kleding aan en een deken over je heen. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen dicht en genieten!

Mochten we ondertussen nog meer gebieden tegenkomen die je erg graag los wil laten waar je nog specifiek naar wil kijken bespreken we dit en kijken we hoe we die gaan aanpakken. Resultaat is een heerlijk rustig gevoel en helderheid in je hoofd!

Kom ervaren wat het voor je kan doen!

Voor volwassenen maar ook juist voor kinderen een hele fijne behandeling om te ervaren! 

Reserveer hier