Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag Retreat: Spelen – Ervaren – Verbinden

8 april 2023 @ 16:00 - 21:00

€70
Sinem en Guido willen een bijzondere dag organiseren, waarin we alle mooie verbindende dingen die we doen, met jullie willen delen.
Het wordt een fijne dag waarin we lekker bij elkaar zijn en fijne verbindende ‘rituelen’ gaan doen. Zo gaan we een drumcirkel doen, een soundhealing en gaan we als toetje: samen ecstatic dansen (vrijdansen). En tussendoor is er een lekker maaltijd en tijd om met elkaar te zijn.
Het wordt een middag-avond programma waarin we samenkomen en genieten van elkaars aanwezigheid, de verbinding tussen elkaar, maar ook de verbinding met jezelf.
Tussen de activiteiten door zal er ook ruimte zijn om even tot jezelf te komen, kopje thee te drinken en even met elkaar te zijn, als je dat fijn vindt.
Drumcirkel
Met de drumcirkel gaan we samen spelen en ons uitten vanuit onze ziel en de diepe verbinding ervaren met onszelf en moeder aarde. Een drumcirkel is een speelse en helende ervaring die ons bij onszelf en bij elkaar brengt.
Soundhealing
Een klank healing concert is een ontspannende en helende ervaring, waarin we helende klanken maken met verschillende instrumenten zoals: klankschalen, drums, ocean drums en nog veel meer en we zingen er ook bij.
Jij ligt lekker op een matje (of zit op een stoel als je dat fijner vind) en laat je mee voeren op deze fijne reis. We spelen ook bij je, zodat je de instrumenten kan voelen.
Een klank healing zorgt ervoor dat jij diep wegzakt en de drukte van de dag achter je kunt laten.
Even een moment helemaal voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is comfortabel liggen en al dit fijns ontvangen.
Fijne Maaltijd
Dan tussendoor hebben we een fijne lichte maaltijd. We zorgen dat er een lekkere gezonde maaltijd is en even een pauze tussen de activiteiten.
Vrijdansen (Ecstatic Dance)
En als toetje gaan we lekker vrijdansen in de stijl van Ecstatic Dance met fijne klanken; het dansen heeft een sterke aardende werking en het is gewoon heel erg lekker om te bewegen vanuit jezelf op verschillende klanken en dansmuziek.
We beginnen om 16:00 uur tot 21:00 uur, de deur is open vanaf 15:00 om rustig binnen te kunnen komen en een kopje thee of koffie te drinken.
Programma
15:30 – 16:00 Inloop met kopje thee of koffie.
16:00 – 16:30 Inleiding van de dag en kennismaking.
16:30 – 17:30 Drumcirkel.
17:30 – 18:30 Eten en pauze.
18:30 – 19:30 Sound Healing.
19:30 – 20:30 Pauze: Kopje thee, kopje koffie.
20:30 – 21:30 Vrijdansen (Ecstatic Dance).
21:30 – 22:00 Afsluiting en einde.
We drummen met sjamanendrums, maar alle drums en andere instrumenten zijn welkom. Als je geen drum hebt zijn er leendrums, laat even weten als je geen drum hebt of wel, dan zorgen we er voor, dat we er eentje voor jou mee nemen.
We hopen dat jullie het leuk vinden, we gaan er een hele leuke en fijne, inspirerende dag van maken. We proberen een fijne sfeer te creëren waarin je jezelf kan zijn en kan laten zien; het zijn met mensen die met dezelfde dingen bezig zijn is heel erg verbinden. En de rituelen die we gaan doen ondersteunen dit.
Meld je aan via:
klankhealingconcert3@gmail.com
Bijdrage is € 70,- (inclusief eten en drinken)
Locatie: Yurtlife Zaandam
Kijk voor routebeschrijving op:
De locatie is goed bereikbaar met de trein en ligt op 10 minuten loopafstand van station Koog aan de Zaan en Station Zaandam Kogerveld.
Wie weet tot Zaterdag!
Liefs,
Sinem en Guido
PS: Als je vragen hebt, stel ze gerust via de mail.

Gegevens

Datum:
8 april 2023
Tijd:
16:00 - 21:00
Kosten:
€70
Site:
https://www.facebook.com/events/765528344742707

Organisatoren

Sinem Yildiz
Guido de Winter

Locatie

Yurtlife Orchideezaal
Noordervaldeurstraat 13
Zaandam, Noord-Holland 1508EL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie