Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ecstatic Dance

16 september 2022 @ 19:30 - 22:00

€15

Ecstatic Dance is een vorm van vrij dansen, waarin we ons vrij voelen om zo te bewegen zoals we dat het liefste doen. Je kan in trance raken of lekker (samen) in de muziek opgaan…

We proberen samen een fijne vrije sfeer te creëren waarin we onszelf durven te laten zien en kunnen genieten van de beweging en van elkaar. Hierom hebben we bepaalde richtlijnen voor tijdens het dansen: niet spreken – om zo onszelf echt in de muziek te laten komen; we dansen op blote voeten – om goed contact te maken met de vloer en onszelf en we doen dit zonder drugs of alcohol – om bij onszelf te zijn in het hier en nu.

We dansen op heel uiteenlopende muziek, van klassieke muziek, tot ambiënt, tribal, shaman, wereld muziek, naar melodieuze techno, disco, electronica, hip-hop, pop, rock het kan echt van alles zijn, als het maar lekker danst en fijn voelt.

Bij het dansen wordt thee en water geserveerd om goed gehydrateerd te blijven en ook om van te genieten natuurlijk.Het leuke aan Ecstatic Dance is ook dat het een heel gevarieerd publiek trekt, van jong tot oud, gewoon lekker dansen en genieten met elkaar.

Gegevens

Datum:
16 september 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15
Site:
https://www.paypro.nl/product/Entree_Ecstatic_Dance/90315

Locatie

Yurtlife Orchideezaal
Noordervaldeurstraat 13
Zaandam, Noord-Holland 1508EL Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Guido de Winter
Telefoon
0629032220
×

Alleen voor vragen over onze groepslessen of huur van de zalen; klik op de medewerker om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar demi@yurtlife.nl

Voor andere vragen kun je mailen naar info@yurtlife.nl of vul het contactformulier in op de homepage.

× Hoe kan ik je helpen?