Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatie voor vrede

5 maart 2022 @ 19:30 - 21:00

Gratis

Alle problemen in de wereld, van militaire tot huiselijke conflicten, worden veroorzaakt door geweld. Door meditatie kunnen we de oorzaak van geweld wegnemen en zo vrede brengen in de wereld.

Kan ik vrede brengen in de wereld?

Denk niet “Wat kan ik hier nou aan doen?” of dat je te klein bent wanneer de wereld een probleem heeft. Voor jou is ook een rol weggelegd. Een kleine homeopatische pil heeft een impact op een lichaam van 60 of 70 kilo. Wetenschappers hebben ontdekt dat een miniscule verandering als een vleugelslag van een vlinder op een plaats, een enorm effect kan hebben op een verafgelegen plaats, zoals een tornado in Afrika. Dit heet het ‘Butterfly effect’.

Op dezelfde manier heeft ieder individu – iedereen die ademt, praat, loopt, denkt – invloed op deze planeet. Daarom kunnen we allemaal vrede, goede gedachten, goede vibraties en goede wensen uitstralen die een impact hebben op de planeet. Een vredige en meditatieve gemoedstoestand helpt beslist.

We organiseren een gratis groepsmeditatie bij Yurtlife om bij te dragen aan vrede op aarde. Meld je wel even aan en doe mee.

Neem zelf je meditatiekussen, matje en dekentje mee. Heb je dat niet? Dan kun je dat van ons gebruiken.

Meld je aan door hier te klikken

Gegevens

Datum:
5 maart 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Marjan Smit-Ophorst
E-mail
info@yurtlife.nl

Locatie

Yurtlife Spiegelzaal
Noordervaldeurstraat 13
Zaandam,
+ Google Maps