Hammam

Een reinigende behandeling met warm sop van olijfzeep

Hammam massage is vooral een reinigende behandeling met warm sop van olijfzeep. Oorspronkelijk wordt deze vorm van massage toegepast in een natte ruimte en wordt gewerkt met erg veel water. Wij bieden een variant die we de Hamam Salon Massage noemen, waarbij het mogelijk wordt deze behandeling ZONDER douche of natte ruimte te kunnen toepassen! Het scrub en reinigingsritueel kennen wij vanuit de Turkse wereld. Het is echter niet typisch Turks, maar Arabisch. Iedere (deel)cultuur heeft zijn eigen gebruiken en hierdoor zijn eigen ritueel. Bij YurtLife hebben we deze Arabische scrub en reinigingsrituelen samengesmolten tot een unieke beleving van het hammamritueel: een heerlijke lichaamsreiniging en ontspanning ineen. De Hammam masseuse (Tellak) verwijdert de dode huid d.m.v. het scrubritueel met Dode Zeezout. Een heerlijke zeepmassage laat je verder wegdromen. Aansluitend kun je nog kiezen voor een Rassoul Klei-pakking en een warme oliemassage. Je sluit af met een glaasje munt thee.

foto-hammam-300x180Aanbieding: Mini-Hammam Arrangement

   • 15 min. Infrarood sauna;
   • 25 min. rassoul klei-pakking voor de rug;
   • 25 min. olijf-zeepmassage voor de rug
   • Afronden met aloe vera body lotion

1 persoon 39,99 euro. 2 personen tegelijk 69,99 euro

Overige Hammam behandelingen:

 • Hammam beleving 50 min. 59,99 euro p.p. 

Je start met 15 minuten opwarmen in de infrarood Sauna Daarna volgt het scrubritueel en aansluitend een zeepmassage met olijfzeep aan de rugzijde. Met een speciale zeep word je van top tot teen ingeschuimd. Het schuim voelt als een heerlijke warme deken over je lichaam. Met het schuim wordt de massage gegeven. De stevige massage met lange halen, diepe knedingen, rekkingen en strekkingen werkt zeer ontspannend op het hele lichaam. Na afloop nog even nagenieten met muntthee.

 • Hammam beleving met Rassoul 80 min. 79,99 euro p.p.

Je start met 15 minuten opwarmen in de infrarood Sauna Daarna volgt het scrubritueel en aansluitend een zeepmassage met olijfzeep. Met een speciale zeep word je van top tot teen ingeschuimd. Het schuim voelt als een heerlijke warme deken over je lichaam. Met het schuim wordt de massage gegeven. De stevige massage met lange halen, diepe knedingen, rekkingen en strekkingen werkt zeer ontspannend op het hele lichaam. Er wordt een rassoul klei-pakking aangebracht die 10 minuten blijft intrekken. Rassoul alleen op de rug. Na afloop nog even nagenieten met muntthee.

 • Hammam beleving met Rassoul en Warme oliemassage 110 min. 99,99 euro p.p.

Je start met 15 minuten opwarmen in de infrarood Sauna Daarna volgt het scrubritueel en aansluitend een zeepmassage met olijfzeep. Met een speciale zeep word je van top tot teen ingeschuimd. Het schuim voelt als een heerlijke warme deken over je lichaam. Met het schuim wordt de massage gegeven. De stevige massage met lange halen, diepe knedingen, rekkingen en strekkingen werkt zeer ontspannend op het hele lichaam. Er wordt een rassoul klei-pakking aangebracht die 10 minuten blijft intrekken. Daarna volgt een heerlijke massage met warme olie. Na afloop nog even nagenieten met muntthee.

Na je Hammam kun je nog genieten van onze horeca faciliteiten. Neem plaats in de lounge en raadpleeg onze menukaart.