Help jezelf, help ons

Huur de privé Oerspa voor een ontspannen uitje.

Onze prachtige privé sauna, met bubbelbad en twee sauna’s is tijdens de lockdown wel open! Je kunt ook overnachten, dus geen last van de avondklok!

Reserveer nu!


Minder stress door meditatie.

Volg onze online cursus, Live opgenomen in september 2020. Deze opnames zijn onderdeel van een online cursus in het Nederlands. Zo heb je toch een beetje het gevoel alsof je de cursus echt bijwoont.

Meld je nu aan!


Virtuele coaching

Loop je tegen jezelf aan tijdens de lockdown? Komen de muren op je af? Voel je je alleen? Eenzaam? Of wil je deze lockdown aangrijpen om jezelf te verdiepen en een persoonlijke ontwikkeling in werking zetten?

Neem dan contact met ons op.


Afstandshealing

Bij een healing maak ik contact met jouw energie en breng je in verbinding met je eigen helend vermogen. Het helpt je om je eigen levenskracht te laten stromen door je hele energiesysteem en in goede verbinding te zijn met de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert gemoedsrust en gezondheid.

Lees hier meer…


Thuiswerken op locatie bij Yurtlife

Is thuiswerken lastig voor je tijdens de Corona lockdown in een rumoerige omgeving (partner die thuiswerkt, kinderen die thuis onderwijs volgen en/of niet naar de opvang kunnen)? Kom dan naar YurtLife! 

Lees hier meer


Geef jezelf een vitamine D boost!

Vitamine D is essentieel voor je imuunsysteem en halen we voornamelijk uit zonlicht. In de winter is er weinig zon. Dan kun je kiezen voor een UVB boost via de UVB Narrow Band lamp. 

Lees hier meer…


Vrijwillige bijdrage

Geen zin in een cursus of uitje? Help ons dan met een vrijwillige bijdrage.

Vrijwillige bijdrage € -

Heb je al meegedaan aan onze enquête waarin we inventariseren wat we voor jou kunnen betekenen tijdens de Corona crisis? Zo niet, dan kun je dat hier alsnog doen.