Kinderyoga van Jacinta

Bij Kinderyoga maken we van bewegen een magisch avontuur! Onze kinderyogalessen zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren terwijl ze op een speelse manier leren ontspannen, zich concentreren en in contact komen met hun innerlijke zelf.

Wat maakt Kinderyoga uniek?

  1. Speelse Yoga Poses: Jacinta is een ervaren kinderyogadocente en neemt de kleintjes mee op een reis vol leuke en fantasierijke yogaposes. Van “Vliegende Draak” tot “Giechelende Kikker,” elke pose is een avontuur op zich!
  2. Ademhalingsspelletjes: Kinderen ontdekken de kracht van ademhaling door middel van kleurrijke en leuke ademhalingsspelletjes. Het helpt hen te kalmeren en te focussen, zelfs te midden van de drukste dagen.
  3. Meditatie voor Kleintjes: Onze korte meditaties zijn afgestemd op de aandachtsspanne van kinderen. Ze leren op een eenvoudige manier te ontspannen en te genieten van momenten van rust.
  4. Verhalenvertelling: Elke yogales wordt een avontuurlijk verhaal! Kinderen worden betrokken bij verhalen die hen aanmoedigen om hun verbeelding te gebruiken terwijl ze zich fysiek inspannen.

Waarom Kinderyoga?

  • Fysieke Activiteit: Kinderyoga bevordert de ontwikkeling van motorische vaardigheden, kracht en flexibiliteit op een speelse manier.
  • Emotioneel Welzijn: Het helpt kinderen om te gaan met emoties en stress, en het stimuleert een positieve houding ten opzichte van henzelf en anderen.
  • Zelfexpressie: Kinderyoga moedigt kinderen aan om zichzelf uit te drukken en hun eigen unieke persoonlijkheden te omarmen.
  • Plezier en Vriendschap: Onze kinderyogales is niet alleen een oefening, maar ook een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesmeed en waar plezier voorop staat.

Ontdek de Magie van Kinderyoga bij Ons!

Bij Yurtlife geloven we dat elk kind uniek is en de wereld van yoga op zijn eigen manier ontdekt. Doe mee en laat jouw kleintje genieten van het plezier van bewegen, lachen en ontspannen.

Docent: Jacinta Bokma

Koop hier je 10-rittenkaart en ontdek hoe kinderyoga hun wereld kan verrijken!

Wil je eerst een proefles plannen klik dan hier

Laat de avonturen beginnen!