Lakshmi behandelingen

Onze Lakshmi behandelmethoden zijn afgestemd op de principes van de Ayurveda. Dit is een kruidenleer uit India die al duizenden jaren gebruikt wordt en zich in de loop der tijden steeds verder heeft geperfectioneerd. De Ayurveda is dan ook de bakermat van de westerse geneeskunde.
Bij de eerste behandeling zal door middel van een vragenlijst je huidtype en je persoonlijke constitutie worden bepaald. Bepaal alvast hier je huidtype 

Wij werken alleen met natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen geldt dat het gezicht glad geschoren moet zijn.

Koop je Lakshmi producten hier!

Lakshmi Basis Gezichtsbehandeling 45 minuten: Reinigen, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, masker, gezichtsmassage, crème.

Lakshmi Complete Gezichtsbehandeling 60 minuten: Reinigen, epileren, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, massage met toevoeging van serum dat de huid op dat moment nodig heeft, masker, crème.

Lakshmi Beauty Concept behandeling 90 minuten: Een luxe behandeling die zorgt voor een juiste balans en die werkzaam is op lichaam en geest. Voetenbad, tijdens voetenbad ter ontspanning een hoofdmassage, ontspannende voetmassage, kompressen met etherische oliën, reinigen gezicht, hals en decolleté, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, gezichts-, oor- en hoofdhuidmassage, decolleté-, nek- schoudermassage, handmassage, masker, crème.

Lakshmi Divine Anti-Age behandeling 75 minuten: Reinigen, epileren, verwijderen van onzuiverheden, massage met intensive, treatment serum Opal (activeert natuurlijke functies van het lichaam en zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling), liftend Emerald masker (voedend, vochtherstellend en verstevigend), oogbehandeling bestaande uit liftend serum en oogmasker. Ter afsluiting de Bio-active cream Topaz (rijk aan vitamine C en E, regenereert de weefsels en vermindert de vorming van rimpels.Kleine Behandelingen & Harsen

Koop je Lakshmi producten hier!

Je kunt bij YurtLife ook terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, verven en voor harsen. Ook voor deze behandelingen wordt zoveel mogelijk  gebruik gemaakt van natuurlijke producten die goed zijn voor je lijf.

 

Shirodhara Behandeling
(€59,= voor 60 min.) Ontspanningsmassage van gezicht, hoofd schouders en nek van 30 minuten. Deze massage is vooral gericht op ontspanning van lichaam en geest. Het effect wordt verhoogd door het gebruik van etherische oliën. Door de ontspannende werking die van deze massage uitgaat wordt de spanning in de spieren weggenomen en het stressniveau in lichaam en geest verminderd. Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbevinden.  Daarna wordt de Shirodhara behandeling gegeven: Een constante hoofd-begieting van warme kruidenolie, dat langzaam uit een wiegende Shirodhara-pot (die boven het hoofd
hangt) over het voorhoofd stroomt. Dit heeft een diep onstressende en meditatieve werking en geeft een reiniging van ons energetische lichaam.

Enkele tips vóór de shirodhara behandeling: Eet niet te zwaar; Plan rust in na de behandeling; Drink voldoende; Laat sieraden thuis, Het haar wordt vettig; Draag makkelijke kleding.

Na je behandeling kun je nog genieten van onze horeca faciliteiten. Neem plaats in de lounge en raadpleeg onze menukaart.

takje_small