Ons Team

Wie zijn wij?

In 2007 is YurtLife opgericht door Corina Arends en Marjan Smit-Ophorst.

Wij komen beiden uit het bedrijfsleven (ING en Ahold) en waren toe aan een nieuwe richting in ons leven. Bij toeval kwamen wij elkaar tegen en besloten om samen te gaan werken omdat we een gezamenlijk doel bleken te hebben: Werkende vrouwen  een zen moment bezorgen in hun drukke leven. Dit bieden wij o.a. door Massages, Yoga en Meditatie en de Oer Spa.

Nu is YurtLife een plaats waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt genieten van de vele behandelingen en de vele lessen en workshops. Inmiddels werkt een groot aantal collega’s met ons samen. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal om onze klanten een relax moment te geven!

Even voorstellen…

Corina Arends
Eigenaar & Directeur van YurtLife.
Team YurtLife
Specialisme: Personal Coaching, Begeleiding van workshops meditatie en persoonlijke ontwikkeling, ontspannings-, ayurvedische-, hotstone- & stoel massage.“Ik ben 9 jaar als HR Consultant en HR project-leider werkzaam geweest in het bedrijfsleven, binnen de IT. Daarbij heb ik me gespecialiseerd in employability en mobiliteit van medewerkers en verandermanagement. Volg je Passie is mijn motto. Wees wie je bent”.
Marjan Smit-Ophorst
Eigenaar & Directeur van YurtLife.
Team yurtLife.
Specialisme: Reading & Healing, Quantum Touch, begeleiding van workshop meditatie & intuïtieve ontwikkeling, Personal Coaching.“Ik help mensen om voor zichzelf hun beste leven te creëren, zowel emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel en financieel. Dit doe ik vanuit mijn lange ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met mijn inlevingsvermogen in anderen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen, oftewel: Leef je Beste Leven!”.
Jean Pierre Buyle
Tai Chi / Chi Kung leraar.
Team YurtLife.
Specialisme: Tai Chi / Chi Kung.“Ik beoefen de oosterse vecht- en bewegingsstijlen al sinds 30 jaar. De laatste 10 jaar geef ik les in de vele vormen. De yang stijl is een van de bekendste. Deze vorm is een uitstekend middel om geestelijke en lichamelijke conditie op peil te houden. De vloeiende bewegingen worden volgens een vast patroon uitgevoerd. Dit heeft een gunstige invloed op de gezondheid in het algemeen. Stress en spanning kunnen verminderen, bij Taiji Quan werk je met lichaam en geest en dat geeft meteen het verschil aan met andere sporten. Iedereen kan meedoen met deze vorm van bewegen, van jong tot oud”.
Rina Sinay
Massagetherapeut, Schoonheidsspecialist, Visagist
Team YurtLife.
Specialisme: Massage, Huidverzorging, Voetverzorging, Visagie.“Masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van warmte, liefde en geborgenheid. Na jaren gewerkt te hebben als financieel administratief medewerker, besloot ik in 2014 tijdens mijn vakantie in Bali dat het tijd was voor wat anders. Life is all about balance. Inmiddels ben ik een gediplomeerd massagetherapeut, schoonheidsspecialiste en visagiste en doe ik mijn werk vanuit mijn gevoel. Met diverse massagetechnieken, huidverzorgingsbehandelingen en mijn positieve energie geef ik de ontvanger geestelijke en lichamelijke rust en ontspanning. “.
Ruby Seeder
Massage, Schoonheidsspecialiste
Team YurtLife.
Specialisme: Massage, Schoonheidsbehandelingen, Arrangementen“Ik geef verschillende soorten massages zoals gezichtsmassage, ontspanningsmassage, hotstone massage, stoelmassage en ayurvedische massage en ik ben schoonheidsspecialiste. Ik vindt het fijn als je weer ontspannen de deur uit gaat. “.
Ingrid Bader
Massage, natuur en kneipp therapeut
Team YurtLife.
Specialisme: massage, qi gong, voeding, fyto (kruiden) en hydro(water)-therapie, oogdiagnostiek, reinigingskuren, innerlijke kind, visualisaties“Ik geef verschillende soorten massages, zoals hydromassage, klassieke- rebalancing- en voetreflexmassage, gezichtsmassage, ontspanningsmassage, hotstone massage, stoelmassage, ayurvedische en kindermassages. Tijdens mijn massagebehandelingen geef ik gratis advies mee. Ik behandel en adviseer vanuit mijn natuurgeneeskundige achtergrond. Dat kan inhouden; het drinken van bepaalde kruidenthee, Bach bloesem remedie bij emotionele onbalans, reinigen van teveel zuren, eten van voedzaam voedsel, gebruik van voedingssupplementen, voetenbaden, warme of koude begietingen, bewegen en mediteren. Ik werk vanuit mijn hart. “Volg je hart is mijn motto” voor meer informatie zie www.flow4all.nl “.
José Broekhoff
Massage, arrangementen en host
Team YurtLife.
Specialisme: ontspanningsmassage, wellness arrangementen
“Ik hou er van om echt contact te maken met mensen. Op die manier ontstaat er een vertrouwd gevoel bij de klant waardoor de klant dieper kan relaxen. Ik heb daardoor veel klanten die regelmatig terugkomen.”

Partners
Jan Koster
Fysiotherapeut
www.fysiokoster.nl
Specialisme: Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie” Nadat ik in 2009 mijn diploma als fysiotherapeut heb behaald heb ik op verschillende plaatsten in de wijde omgeving waargenomen voor collega’s tijdens vakantie of ziekte. In die periode heb ik enorm veel geleerd en ook een eigen visie ontwikkeld. Bij mij staat de mens als geheel centraal en vanuit dat oogpunt behandel ik de klacht.
Bij de behandelingen die ik zal geven bij Yurtlife zal ik gebruik maken van verschillende behandelmethoden, waaronder Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie. Ik heb mij de afgelopen jaren verder verdiept in de schouder, waarbij ik gebruik maak van een behandelmethode die niet pijnlijk is en een goed resultaat geeft.
Wilt u een afspraak met mij maken, bel dan 06 125 63 192. Ik ben voorlopig flexibel in de tijden, ik kan zowel overdag als ’s avonds
Ik hoop u snel te zien bij Yurtlife. ”
Raymond Besems
Docent Massage, Meditatie en Reiki
www.anand.nl
Specialisme: massage opleiding, meditatie opleiding, reiki opleiding.“Raymond: “1 jan 2000 heb ik Anand Opleidingen opgericht . Anand staat voor geluk, met als insteek dat ik met dit werk een klein stukje meer geluk in de wereld wil brengen. Centraal bij de massage opleiding die ik verzorg staat de integratie van oosterse en westerse technieken. Aan de ene kant komt het nuchtere aspect aan bod van een goede massage gebaseerd op de opbouw van het menselijk lichaam. Aan de andere kant vind ik het ook belangrijk dat je leert over energetische aspecten van massage, het intuitief en meditatief werken en de relatie met yoga en ayurveda”.
Jessica Knetsch
zwangerschaps en lifecoach / massage therapeut en voedingsconsulent
www.jhealing.nl
Specialisme: zwangerschaps en lifecoach / massage therapeut / voedingsconsulent..Als coach ondersteun ik  zwangere vrouwen en baby’s doormiddel van verschillende treatments, trajecten en trainingen. Ik geef holistische massages die niet alleen heerlijk aanvoelen voor je spieren en je lichaam maar ook een positieve invloed hebben op je energiebalans. De consulten en massages die ik doe zijn erop gericht dat je je heerlijk kunt ontspannen en dat je het vertrouwen in jezelf en je eigen lichaam en geest versterkt en zijn voor zwangeren in overleg ook mogelijk aan huis. De baby en kindermassage zijn een hele fijne ondersteuning om het contact met je kind te versterken. Wil je meer weten over gezonde voeding , het verschil tussen voeding en vulling en hoe je lijf reageert op wat je eet? Dan kan ik je daar meer over vertellen en ondersteunen. Als doula begeleidt ik zwangeren voor , tijdens en na de bevalling en geef ik verschillende behandelingen en cursussen die je helpen in de voorbereiding op je bevalling en het herstel na de bevalling. Kijk voor meer informatie op mijn website www.jhealing.nl en stuur gerust een berichtje als je vragen hebt! Graag tot snel!   Jessica

“Ik leid je door kleurrijke energie en een mooi gebaar op een natuurlijke manier naar je eigen kracht”. 

Marja van Dalen
Yoga Docente
mail mij
Specialisme: Hatha Yoga en Stoelyoga” Ik ben Marja van Dalen, gediplomeerd docent van Yogazijn. Vanaf 1996 heb ik 4 jaar opleiding aan de saswitha stichting gevolgd, waarvan 2 jaar yoga docenten opleiding, een chakra jaar en het 4e jaar fysiologie/anatomie en ayurveda.
Ik heb nu 7 jaar ervaring in lesgeven. De lessen vinden op dinsdagochtend plaats.
09.30-10.45 uur Hatha Yoga met wekelijks wisselende asana’s (oefeningen). De les is voor iedereen toegankelijk. Je oefent naar je eigen kunnen.
11.15-12.15 uur is er een stoelyoga les. Deze les is speciaal geschikt voor mensen met knie-of heup-ongemakken, maar zijn ook interessant als hier geen sprake van is.
Opgeven voor gratis proefles bij Marja van Dalen, Yogazijn 06-28383716 of stuur een email naar m.yogazijn@gmail.com
Graag tot ziens!”
Harrie Leeuwe
Shiatsu
Bekijk mijn website
Specialisme: Shiatsu, Shiatsu massage, ontspanningsmassage, stoelmassage” Ik help jou om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Een overdaad aan activiteiten of spanningen, waaraan het lichaam zich nog niet aan heeft kunnen aanpassen kan een onbalans / blokkade van energie veroorzaken. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten als pijn in de schouders, de rug of een gespannen gevoel en slapeloosheid.Shiatsu behandelingen zorgen ervoor dat eventuele blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Het voorkomt dat je door deze blokkades ziek wordt. Bovendien voel je na een shiatsu behandeling meestal een diepe ontspanning.Shiatsu is een therapeutische behandeling waarbij ik druk uitoefen op het lichaam van cliënten. Deze druk geef ik met mijn vingers en handen. Een cliënt hoeft zich niet te ontkleden, de druk wordt door de kleding heen gegeven.Shiatsu heeft dus een preventieve werking. Om gezond te blijven zal je veel baat ervaren bij regelmatige shiatsu behandelingen. Deze behandelingen zijn ook het effectiefst zolang je nog geen klachten hebt. Iemand die al klachten heeft of pijn ervaart kan zich moeilijker ontspannen. Dit maakt het opheffen van de blokkade moeilijker en zal het ook langer duren voordat de klachten weer zijn verholpen. Het is dus beter om aan je gezondheid te werken voordat je ziek wordt.Heb je toch een klacht ontwikkeld dan kan ik je met shiatsu helpen om blokkades in je lichaam op te heffen zodat de energie weer vrij kan stromen. Dat stelt je lichaam in staat om zichzelf verder te genezen.Wil je een afspraak maken, bel 06 – 44 626 389 of stuur een e-mail: harrie@harakushiatsu.nl.
Op www.harakushiatsu.nl vind je meer informatie.”
Ariane

Massage & Workshop Facilitator
Specialism: Holistic Rebalancing Massage, Intimacy Workshops
“I am here to serve and support my clients on their path of healing through a deep sense of embodiment and balance of body, mind and soul. I have been sharing spaces for massage for more than 4 years while traveling the world. From a place of love I take my clients on a journey into release, relieve, relax and surrender, to open energy flows and support the body in its activation of its natural healing capacity.”
Joan & Lucien
Choreographers and professional dancers
website Solution Dance Centre
Specialisme: Afro Dance, High Heels, Hiphop and Basketball Freestyle. “Solution Dance Centre is de eerste Hip Hop dansschool van de Zaanstreek. Vanaf 2006 opgericht en gerund door
Joan Alosery en Lucien Bouman. Begonnen in Zaandam met een groepje professionele dansers om later uit te breiden tot een echte dansschool waar kinderen en volwassenen les krijgen van de beste docenten. Vanaf 2015 is dan ook de opening van de tweede vestiging van Solution Dance Centre in Almere Buiten / Oostvaarders Eilandenbuurt. Bij Solution Dance Centre gaat het vooral om de groei in het dansen en is het een broedplaats waar passie voor dans wordt gedeeld. SDC staat voornamelijk bekend om de kwaliteit van de lessen, de goeie sfeer en de vooruitgang van haar leerlingen. Als dansschool stimuleren wij onze leerlingen het uiterste uit zichzelf te halen en plezier te hebben. Met hard werken kan je alles bereiken!
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een thuishaven waar kinderen, volwassenen, beginners en professionals hun passie delen.
Wij bieden een gevarieerd lesaanbod voor diverse leeftijden en niveaus. Beide vestigingen zijn makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. Met de auto gratis parkeren. Kortom; de ideale dansschool om je dans te ontwikkelen.