Ons Team

Aan deze pagina wordt momenteel gewerkt!

In 2007 is YurtLife opgericht. Sinds 2013 doen wij onze behandelingen in yurts.

Het doel van Yurtlife is om  druk bezette mensen  een zen moment bezorgen door Massages, Verwen-behandelingen, de privé Oer Spa, Lessen en Workshops.

YurtLife is een plaats waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt genieten en even helemaal “Zen” worden.

Inmiddels werkt een groot aantal collega’s met veel liefde met mij samen. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal om onze klanten een relax moment te geven!

Even voorstellen…

Marjan Smit-Ophorst
Eigenaar & Directeur van YurtLife.

Specialisme: Reading & Healing, Quantum Touch, begeleiding van workshop meditatie & intuïtieve ontwikkeling, Personal Coaching.

“Ik help mensen om voor zichzelf hun beste leven te creëren, zowel emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel en financieel. Dit doe ik vanuit mijn lange ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met mijn inlevingsvermogen in anderen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen, oftewel: “Leef je Beste Leven!”.

Rina
Massagetherapeut, Schoonheidspecialist, Voetreflexoloog, Stresscounselor
Team YurtLife.
Specialisme: Massage, huidverzorging, voetverzorging, Stress en Burn-out counseling.”Masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van counseling bij werk en/of privé gerelateerde stress, mentale en/of burn-out klachten met persoonlijke aandacht, warmte, liefde en geborgenheid. Na jaren gewerkt te hebben als financieel administratief medewerker, besloot ik in 2014 tijdens mijn vakantie op Bali dat het tijd was voor wat anders. Life is all about balance. Inmiddels ben ik een gediplomeerd massagetherapeut, voetreflexoloog, stresscounselor en schoonheidsspecialist en doe ik mijn werk vanuit mijn gevoel. Met diverse massagetechnieken, huidverzorgingsbehandelingen, stresscounseling en mijn positieve energie geef ik de ontvanger geestelijke en lichamelijke rust en ontspanning”.

José Broekhoff
Massages en verwen-arrangementen.

Specialisme: ontspanningsmassage, wellness arrangementen.


“Ik hou er van om echt contact te maken met mensen. Op die manier ontstaat er een vertrouwd gevoel bij de klant waardoor de klant dieper kan relaxen. Ik heb daardoor veel klanten die regelmatig terugkomen.”

Jan Koster
Fysiotherapeut
www.fysiokoster.nl
Specialisme: Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie

Nadat ik in 2009 mijn diploma als fysiotherapeut heb behaald heb ik op verschillende plaatsten in de wijde omgeving waargenomen voor collega’s tijdens vakantie of ziekte. In die periode heb ik enorm veel geleerd en ook een eigen visie ontwikkeld. Bij mij staat de mens als geheel centraal en vanuit dat oogpunt behandel ik de klacht.
Bij de behandelingen die ik zal geven bij Yurtlife zal ik gebruik maken van verschillende behandelmethoden, waaronder Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie. Ik heb mij de afgelopen jaren verder verdiept in de schouder, waarbij ik gebruik maak van een behandelmethode die niet pijnlijk is en een goed resultaat geeft.


Wilt u een afspraak met mij maken, bel dan 06-12563192. Ik ben voorlopig flexibel in de tijden, ik kan zowel overdag als ’s avonds
Ik hoop u snel te zien bij Yurtlife. “

 

Harrie Leeuwe
Shiatsu

Bekijk mijn website
Specialisme: Shiatsu, Shiatsu massage, ontspanningsmassage, stoelmassage” Ik help jou om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Een overdaad aan activiteiten of spanningen, waaraan het lichaam zich nog niet aan heeft kunnen aanpassen kan een onbalans / blokkade van energie veroorzaken. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten als pijn in de schouders, de rug of een gespannen gevoel en slapeloosheid.Shiatsu behandelingen zorgen ervoor dat eventuele blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Het voorkomt dat je door deze blokkades ziek wordt. Bovendien voel je na een shiatsu behandeling meestal een diepe ontspanning.Shiatsu is een therapeutische behandeling waarbij ik druk uitoefen op het lichaam van cliënten. Deze druk geef ik met mijn vingers en handen. Een cliënt hoeft zich niet te ontkleden, de druk wordt door de kleding heen gegeven.Shiatsu heeft dus een preventieve werking. Om gezond te blijven zal je veel baat ervaren bij regelmatige shiatsu behandelingen. Deze behandelingen zijn ook het effectiefst zolang je nog geen klachten hebt. Iemand die al klachten heeft of pijn ervaart kan zich moeilijker ontspannen. Dit maakt het opheffen van de blokkade moeilijker en zal het ook langer duren voordat de klachten weer zijn verholpen. Het is dus beter om aan je gezondheid te werken voordat je ziek wordt.Heb je toch een klacht ontwikkeld dan kan ik je met shiatsu helpen om blokkades in je lichaam op te heffen zodat de energie weer vrij kan stromen. Dat stelt je lichaam in staat om zichzelf verder te genezen.Wil je een afspraak maken, bel 06 – 44 626 389 of stuur een e-mail: harrie@harakushiatsu.nl.
Op www.harakushiatsu.nl vind je meer informatie.”