Ons Team

Wie zijn wij?

In 2007 is YurtLife opgericht door Corina Arends en Marjan Smit-Ophorst.

Wij komen beiden uit het bedrijfsleven (ING en Ahold) en waren toe aan een nieuwe richting in ons leven. Bij toeval kwamen wij elkaar tegen en besloten om samen te gaan werken omdat we een gezamenlijk doel bleken te hebben: Werkende vrouwen  een zen moment bezorgen in hun drukke leven. Dit bieden wij o.a. door Massages, Yoga en Meditatie en de Oer Spa.

Nu is YurtLife een plaats waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt genieten van de vele behandelingen en de vele lessen en workshops. Inmiddels werkt een groot aantal collega’s met ons samen. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal om onze klanten een relax moment te geven!

Even voorstellen…

Corina Arends
Eigenaar & Directeur van YurtLife.
Team YurtLife
Specialisme: Personal Coaching, Begeleiding van workshops meditatie en persoonlijke ontwikkeling, ontspannings-, ayurvedische-, hotstone- & stoel massage.“Ik ben 9 jaar als HR Consultant en HR projectleider werkzaam geweest in het bedrijfsleven, binnen de IT. Daarbij heb ik me gespecialiseerd in employability en mobiliteit van medewerkers en verandermanagement. Volg je Passie is mijn motto. “Wees wie je bent”.
Marjan Smit-Ophorst
Eigenaar & Directeur van YurtLife.
Team yurtLife.
Specialisme: Reading & Healing, Quantum Touch, begeleiding van workshop meditatie & intuïtieve ontwikkeling, Personal Coaching.“Ik help mensen om voor zichzelf hun beste leven te creëren, zowel emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel en financieel. Dit doe ik vanuit mijn lange ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met mijn inlevingsvermogen in anderen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen, oftewel: “Leef je Beste Leven!”.
Jean Pierre Buyle
Tai Chi / Chi Kung leraar.
Team YurtLife.
Specialisme: Tai Chi / Chi Kung.“Ik beoefen de oosterse vecht- en bewegingsstijlen al sinds 30 jaar. De laatste 10 jaar geef ik les in de vele vormen. De yang stijl is een van de bekendste. Deze vorm is een uitstekend middel om geestelijke en lichamelijke conditie op peil te houden. De vloeiende bewegingen worden volgens een vast patroon uitgevoerd. Dit heeft een gunstige invloed op de gezondheid in het algemeen. Stress en spanning kunnen verminderen, bij Taiji Quan werk je met lichaam en geest en dat geeft meteen het verschil aan met andere sporten. Iedereen kan meedoen met deze vorm van bewegen, van jong tot oud”.
Rina
Massagetherapeut, Schoonheidspecialist, Voetreflexoloog, Stresscounselor
Team YurtLife.
Specialisme: Massage, huidverzorging, voetverzorging, Stress en Burn-out counseling.”Masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van counseling bij werk en/of privé gerelateerde stress, mentale en/of burn-out klachten met persoonlijke aandacht, warmte, liefde en geborgenheid. Na jaren gewerkt te hebben als financieel administratief medewerker, besloot ik in 2014 tijdens mijn vakantie op Bali dat het tijd was voor wat anders. Life is all about balance. Inmiddels ben ik een gediplomeerd massagetherapeut, voetreflexoloog, stresscounselor en schoonheidsspecialist en doe ik mijn werk vanuit mijn gevoel. Met diverse massagetechnieken, huidverzorgingsbehandelingen, stresscounseling en mijn positieve energie geef ik de ontvanger geestelijke en lichamelijke rust en ontspanning”.
José
Massage, arrangementen en host
Team YurtLife.
Specialisme: ontspanningsmassage, wellness arrangementen
“Ik hou er van om echt contact te maken met mensen. Op die manier ontstaat er een vertrouwd gevoel bij de klant waardoor de klant dieper kan relaxen. Ik heb daardoor veel klanten die regelmatig terugkomen.”
   
 
Partners
 
Jan Koster
Fysiotherapeut
www.fysiokoster.nl
Specialisme: Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie” Nadat ik in 2009 mijn diploma als fysiotherapeut heb behaald heb ik op verschillende plaatsten in de wijde omgeving waargenomen voor collega’s tijdens vakantie of ziekte. In die periode heb ik enorm veel geleerd en ook een eigen visie ontwikkeld. Bij mij staat de mens als geheel centraal en vanuit dat oogpunt behandel ik de klacht.
Bij de behandelingen die ik zal geven bij Yurtlife zal ik gebruik maken van verschillende behandelmethoden, waaronder Medisch Tapen, massages, mobilisatie van gewrichten en oefentherapie. Ik heb mij de afgelopen jaren verder verdiept in de schouder, waarbij ik gebruik maak van een behandelmethode die niet pijnlijk is en een goed resultaat geeft.
Wilt u een afspraak met mij maken, bel dan 06 125 63 192. Ik ben voorlopig flexibel in de tijden, ik kan zowel overdag als ’s avonds
Ik hoop u snel te zien bij Yurtlife. “
Raymond Besems
Docent Massage, Meditatie en Reiki
www.anand.nl
Specialisme: massage opleiding, meditatie opleiding, reiki opleiding.“Raymond: “1 jan 2000 heb ik Anand Opleidingen opgericht . Anand staat voor geluk, met als insteek dat ik met dit werk een klein stukje meer geluk in de wereld wil brengen. Centraal bij de massage opleiding die ik verzorg staat de integratie van oosterse en westerse technieken. Aan de ene kant komt het nuchtere aspect aan bod van een goede massage gebaseerd op de opbouw van het menselijk lichaam. Aan de andere kant vind ik het ook belangrijk dat je leert over energetische aspecten van massage, het intuitief en meditatief werken en de relatie met yoga en ayurveda”.
Jessica Knetsch
zwangerschaps en lifecoach / massage therapeut en voedingsconsulent. www.dovendoula.nl 

 

Door massage en ontspanning merk je dat door lichamelijk contact en aandacht de band met je baby, kind en partner sterker wordt en je vertrouwen groter. Wil je meer weten over gezonde voeding en kijken naar wat je systeem precies nodig heeft? Samen gaan we aan de slag en kun je je lichaam precies geven wat er nodig is om je lekker in je vel te voelen en meer relaxed te genieten van je zwangerschap en bevalling. 

Als doula ben ik er voor je tijdens de zwangerschap EN bevalling en ben een constante factor waar je tegenaan kunt “leunen” voor informatie en praktische tips en oefeningen die je kunnen helpen ontspannen en vol vertrouwen en deze mooie periode te beleven. Jouw persoonlijke, constante, zachte, krachtige steun in de rug. Na de bevalling ben ik er zodat je in alle rust kunt bijkomen, herstellen en je nieuwe gezin kunt gaan vormen.

Mijn missie en passie is om jou te laten zien hoe krachtig en energiek je zelf al bent en ik wil dat je jou unieke zelf elke dag kunt versterken en laten zien. Samen gaan we op weg naar jou eigen kern en kracht. We kijken naar wat op dit moment voor jou belangrijk is en waar jou behoeften liggen. We ruimen letterlijk en figuurlijk de blokkades op die je in de weg staan om je eigen ritme te volgen. Je hebt de antwoorden en kracht zelf al, ik help je ze te ontdekken en duidelijk te krijgen. Naast Nederlands en Engels ben ik gebarentaal vaardig in NMG en NGT en dat maakt het juist extra fijn omdat ik goed rekening kan houden met wat jij nodig hebt in voorbereiding op en tijdens de bevalling

” Jouw lichaam , Jouw kracht , Jouw bevalling “

Harrie Leeuwe
Shiatsu

Bekijk mijn website
Specialisme: Shiatsu, Shiatsu massage, ontspanningsmassage, stoelmassage” Ik help jou om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Een overdaad aan activiteiten of spanningen, waaraan het lichaam zich nog niet aan heeft kunnen aanpassen kan een onbalans / blokkade van energie veroorzaken. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten als pijn in de schouders, de rug of een gespannen gevoel en slapeloosheid.Shiatsu behandelingen zorgen ervoor dat eventuele blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Het voorkomt dat je door deze blokkades ziek wordt. Bovendien voel je na een shiatsu behandeling meestal een diepe ontspanning.Shiatsu is een therapeutische behandeling waarbij ik druk uitoefen op het lichaam van cliënten. Deze druk geef ik met mijn vingers en handen. Een cliënt hoeft zich niet te ontkleden, de druk wordt door de kleding heen gegeven.Shiatsu heeft dus een preventieve werking. Om gezond te blijven zal je veel baat ervaren bij regelmatige shiatsu behandelingen. Deze behandelingen zijn ook het effectiefst zolang je nog geen klachten hebt. Iemand die al klachten heeft of pijn ervaart kan zich moeilijker ontspannen. Dit maakt het opheffen van de blokkade moeilijker en zal het ook langer duren voordat de klachten weer zijn verholpen. Het is dus beter om aan je gezondheid te werken voordat je ziek wordt.Heb je toch een klacht ontwikkeld dan kan ik je met shiatsu helpen om blokkades in je lichaam op te heffen zodat de energie weer vrij kan stromen. Dat stelt je lichaam in staat om zichzelf verder te genezen.Wil je een afspraak maken, bel 06 – 44 626 389 of stuur een e-mail: harrie@harakushiatsu.nl.
Op www.harakushiatsu.nl vind je meer informatie.”