Partners

Ook onze partners denken aan een gezonde levenstijl.

Inntel Hotels 

You’ll be surprised! YurtLife verzorgt de massages bij Inntel Hotels Zaandam. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam geeft je een moderne kijk op de Zaanse historie.
Het hotel biedt 160 stijlvolle kamers, vergader- en feest-faciliteiten tot 350 personen en een brasserie-restaurant Puur Saen. Voor ontspanning kun je terecht in de wellness met zwembad, fitness, sauna en stoombad.

Zaan Inn Hotel 

YurtLife verzorgt de massages bij het nieuwe Zaan Inn Hotel in Zaandam. Dit hotel heeft 102 ruime en moderne rookvrije kamers met moderne faciliteiten. Elke kamer heeft gratis gratis WiFi en een eigen thermostaat met koeling. Alle kamers zijn uitgerust met moderne flatscreen TVs met een ruim aanbod aan gratis zenders. De luxe moderne badkamer stelt u niet teleur.

 

Manzo’s Suites

Maak je verblijf compleet! YurtLife verzorgt de massages bij Manzo’s Suites. Manzo’s Suites is het eerste Zaanse boutique hotel centraal gelegen aan het bruisende plein de Dam. Er zijn tien kamers waardoor wij onze gasten tijdens het verblijf een persoonlijke gastvrijheid kunnen bieden. Wij bieden graag comfort en luxe ver van huis.

 

Evean

Evean is dé zorgorganisatie van Noord-Holland. We bieden een zeer uitgebreid
pakket aan zorg- en dienstverlening: extramurale diensten in de vorm van
thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, kraamzorg en kinderopvang; intramurale
diensten in onze verzorgingshuizen en verpleeghuizen.
Doordat onze zorg talrijke leeftijdsgroepen en zorgbehoeften bestrijkt,
kunnen wij voor u snel een zorgpakket op maat samenstellen. Dankzij de
350.000 huishoudens die lid zijn van de ledenvereniging Evean. Nu kunnen
we bovendien allerlei voorzieningen in de regio bieden, die er anders niet
zouden zijn.