Partners

Ook onze partners denken aan een gezonde levenstijl.

Anand Opleidingen

Anand Opleidingen verzorgt arbeidsmarktgerichte opleidingen en cursussen. Je kunt bijvoorbeeld na de opleiding wellness masseur gelijk je eigen praktijk starten of werken in de wellness branche.

 

Anand betekent geluk. De doelstelling van Anand opleidingen is dan ook om bij te dragen aan geluk in jouw leven, door scholing te bieden waarbij je dieper in contact bent met je innerlijke bron. Dit toegepast op de gebieden meditatie, massage, en reiki om zo creatieve expressie te kunnen geven aan betekenisvol contact met de ander. Zo creëeren we samen een gelukkiger wereld!

De docenten hebben veel kennis en ervaring. De stof wordt enthousiast en inspirerend overgebracht. Er is aandacht voor iedereen. Verder vinden cursisten het fijn dat er veel stagiaires aanwezig zijn. Het is heel leerzaam om tegelijk met de uitleg mee te masseren. Er hangt een ontspannen sfeer, en men gaat respectvol met elkaar om.

Anand is een organisatie die gecentreerd is rondom de 2 belangrijkste dingen in het leven: Liefde en Wijsheid. We delen onze liefde en wijsheid graag in de cursussen en opleidingen die we bieden. Wees welkom!

Inntel Hotels 

You’ll be surprised! YurtLife verzorgt de massages bij Inntel Hotels Zaandam. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam geeft je een moderne kijk op de Zaanse historie.
Het hotel biedt 160 stijlvolle kamers, vergader- en feest-faciliteiten tot 350 personen en een brasserie-restaurant Puur Saen. Voor ontspanning kun je terecht in de wellness met zwembad, fitness, sauna en stoombad.

Zaan Inn Hotel 

YurtLife verzorgt de massages bij het nieuwe Zaan Inn Hotel in Zaandam. Dit hotel heeft 102 ruime en moderne rookvrije kamers met moderne faciliteiten. Elke kamer heeft gratis gratis WiFi en een eigen thermostaat met koeling. Alle kamers zijn uitgerust met moderne flatscreen TVs met een ruim aanbod aan gratis zenders. De luxe moderne badkamer stelt u niet teleur.

Manzo’s Suites

Maak je verblijf compleet! YurtLife verzorgt de massages bij Manzo’s Suites. Manzo’s Suites is het eerste Zaanse boutique hotel centraal gelegen aan het bruisende plein de Dam. Er zijn tien kamers waardoor wij onze gasten tijdens het verblijf een persoonlijke gastvrijheid kunnen bieden. Wij bieden graag comfort en luxe ver van huis.

Evean

Evean is dé zorgorganisatie van Noord-Holland. We bieden een zeer uitgebreid
pakket aan zorg- en dienstverlening: extramurale diensten in de vorm van
thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, kraamzorg en kinderopvang; intramurale
diensten in onze verzorgingshuizen en verpleeghuizen.
Doordat onze zorg talrijke leeftijdsgroepen en zorgbehoeften bestrijkt,
kunnen wij voor u snel een zorgpakket op maat samenstellen. Dankzij de
350.000 huishoudens die lid zijn van de ledenvereniging Evean. Nu kunnen
we bovendien allerlei voorzieningen in de regio bieden, die er anders niet
zouden zijn.