Prijslijst

 

 

Ook bij je thuis!
In principe vinden massages plaats in de yurt te Zaandam. Maar onze masseurs zijn ook mobiel! Met onze stabiele opvouwbare massage tafel en massage stoel zijn wij overal inzetbaar. We komen bij je langs als je een massage bestelt van 1 uur of langer. De reistijd en kosten tellen we op bij de prijs als genoemd in de bovenstaande tabel.
Masseren we op jouw locatie meerdere personen aaneengesloten, dan is dat dus in je voordeel: je deelt dan de reiskosten met z’n allen. Zeer geschikt voor team- building, bedrijfsuitje, seminars, presentaties, (kwartaal)bijeenkomsten, congressen, personeelsfeestjes maar ook familiefeestjes. Onze ervaring is dat de mensen in rijen dik hun (massage)beurt afwachten!

< kwartier reistijd : € 0,40 per km
> kwartier reistijd : € 0,70 per minuut

Voor de berekening van de prijs gaan we uit van de routeplanner op routenet.nl

Annulering
Annulering van de gereserveerde massage kan per telefoon of per e-mail, maar in ieder geval uiterlijk 24 uur voor de daadwerkelijke massage. Bij annulering binnen de 24 uur, zijn we helaas genoodzaakt de kosten voor de massage geheel in rekening te brengen.

Voor reserveringen kunt je telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 075-6149260. Je kunt ook een email sturen naarinfo@yurtlife.nl