Shamanic Dance Zaanstreek

Shamanic Dance is een vorm van vrij dansen, waarin we ons vrij voelen om zo te bewegen zoals we dat het liefste doen. Je kan in trance raken of lekker (samen) in de muziek opgaan…

We proberen samen een fijne vrije sfeer te creëren waarin we onszelf durven te laten zien en kunnen genieten van de beweging en van elkaar. Hierom hebben we bepaalde richtlijnen voor tijdens het dansen: niet spreken – om zo onszelf echt in de muziek te laten komen; we dansen op blote voeten – om goed contact te maken met de vloer en onszelf en we doen dit zonder drugs of alcohol – om bij onszelf te zijn in het hier en nu.

We dansen op heel uiteenlopende muziek, van klassieke muziek, tot ambiënt, tribal, shaman, wereld muziek, naar melodieuze techno, disco, electronica, hip-hop, pop, rock het kan echt van alles zijn, als het maar lekker danst en fijn voelt.

Bij het dansen wordt thee en water geserveerd om goed gehydrateerd te blijven en ook om van te genieten natuurlijk.Het leuke aan Shamanic Dance is ook dat het een heel gevarieerd publiek trekt, van jong tot oud, gewoon lekker dansen en genieten met elkaar.

Op 18 februari is de eerstvolgende Shamanic Dance avond. Hieronder kun je voor de aankomende datum je kaartje bestellen.

Na betaling zetten we je naam op de lijst.

Ingang: Noordervaldeurstraat 13 te Zaandam. De deur is open om 19:00, we beginnen om 19:30 uur met de introductie en dan om 20:00 uur begint de DJ set.