Shiatsu

Shiatsu geeft diepe ontspanning en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Shiatsu betekent letterlijk druk met de vingers. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan ook met de handpalm, elleboog, knie of voet gegeven worden. Deze druk beïnvloedt de energiestroom in de energiebanen in het lichaam; de meridianen. Deze energiestroom wordt Ki genoemd. Als de Ki-stroom geblokkeerd is kan het lichaam ziek worden.

Een Shiatsu behandeling werkt bij klachten als hoofdpijn, rugpijn, slapeloosheid, spierpijn, zenuwpijn, spanningen en geestelijke ongemakken. Het mooie ervan is dat je het effect van de behandeling al snel kunt merken, bijvoorbeeld omdat de spijsvertering verbetert of omdat slaap – en concentratiestoornissen verdwijnen. Een Shiatsu behandeling helpt je om de vrije Ki (energie)-stroom zoveel als mogelijk te herstellen. De energie gaat weer vrij door het lichaam stromen.

De behandeling wordt gegeven terwijl je je kleding aan hebt!

Toon prijslijst.

Voor reserveringen kan je telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 075-6149260. Je kunt ook een email sturen naar info@yurtlife.nl