Sound Healing

De Solfeggio Frequenties, zijn op basis van mystieke getallenreeksen tot stand gekomen. Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn onder meer terug te vinden in bijvoorbeeld Gregoriaanse gezangen en de in het oude Sanskriet gereciteerde mantra’s. Elke frequentie heeft een unieke trilling die inwerkt op ons systeem.

Het luisteren naar deze frequenties kan helpen kalmte te creëren en heling te versnellen. De frequentie 528 Hz is uit deze serie het meest bekend, en is veel in meditatieve muziek verwerkt. Deze frequentie, die op het hartcentrum resoneert, staat bekend om zijn helende kwaliteiten.

Geluid geeft niet alleen vibraties van lucht, maar ook vibraties in het energetische veld. Deze laatste brengen alles in beweging omdat, zoals de fysici en metafysici zeggen, absoluut alles inclusief de mensheid vibrerende energie is.

Bij Yurtlife kun je je eigen privé Sound Healing ondergaan met deze frequenties. Naast onze Yurts hebben we een speciale ruimte ingericht waar je in een relax stoel met een koptelefoon naar deze frequenties kunt luisteren. Heel geschikt om te combineren voor of na een massage voor extra ontspanning. Het duurt ongeveer 20 minuten.

Dit zijn de originele Solfeggio frequenties: 

UT – 396 Hz
Intentie: verdriet veranderen in vreugde, bevrijden van schuld en angst 
Deze frequentie bevrijdt de energie en heeft gunstige effecten op schuldgevoelens. Het zuivert het schuldgevoel, dat vaak een van de fundamentele obstakels vertegenwoordigt voor de realisatie van je doelen, waardoor het bereiken van die doelen op de meest directe manier mogelijk is. De ‘Ut’-toon ontslaat je van het schuldgevoel en de angst door de verdedigingsmechanismen naar beneden te halen. De 396 Hz frequentie zoekt naar verborgen blokkades, onbewuste negatieve overtuigingen en ideeën, die hebben geleid tot je huidige situatie. 

RE – 417 Hz
Intentie: situaties ongedaan maken en verandering faciliteren 
Deze toon produceert energie om verandering teweeg te brengen. Deze frequentie reinigt traumatische ervaringen en verwijdert destructieve invloeden van gebeurtenissen in het verleden. 
Op cellulair niveau moedigt de toon ‘Re’ de cel en zijn functies op een optimale manier aan. Met de frequentie van 417 Hz kom je in contact met een onuitputtelijke energiebron waarmee je je leven kunt veranderen. 

MI – 528 Hz
Intentie: transformatie en wonderen (DNA-reparatie
Tone ‘Mi’ wordt gebruikt om menselijk DNA terug te brengen naar zijn oorspronkelijke, perfecte staat. Deze frequentie brengt transformatie en wonderen in je leven. Het proces van DNA-reparatie wordt gevolgd door gunstige effecten – verhoogde hoeveelheid levensenergie, helderheid van geest, bewustzijn, opgewekte en geactiveerde creativiteit, extatische toestanden zoals diepe innerlijke vrede, dans en viering. Tone ‘Mi’ activeert je verbeelding, intentie en intuïtie om te werken naar je hoogste en beste doel

FA – 639 Hz
Intentie: opnieuw verbinden en balanceren, relaties 
Deze frequentie maakt het creëren van een harmonieuze gemeenschap en harmonieuze interpersoonlijke relaties mogelijk. Toon ‘Fa’ kan worden gebruikt voor het omgaan met relatieproblemen – problemen in het gezin, tussen partners, vrienden of sociale problemen. 
Op cellulair niveau kan 639 Hz frequentie worden gebruikt om de cel aan te moedigen om te communiceren met zijn omgeving. Deze frequentie verbetert de communicatie, het begrip, de tolerantie en de liefde

SOL – 741 Hz
Intentie: oplossen van problemen, expressief en oplossend 
Het reinigt de cel van de gifstoffen. Frequent gebruik van 741 Hz leidt tot een gezonder, eenvoudiger leven, en ook tot veranderingen in het dieet naar voedsel dat niet vergiftigd is door verschillende soorten gifstoffen. Tone ‘Sol’ reinigt de cel van verschillende soorten elektromagnetische straling
Een andere toepassing van deze geluidsfrequentie is het oplossen van problemen van welke aard dan ook. De vijfde frequentie van de Solfeggio-schaal zal je ook leiden naar de kracht van zelfexpressie, wat resulteert in een puur en stabiel leven. 

LA – 852 Hz
Intentie: bewustwording van intuïtie, terugkeer naar de spirituele orde 
Toon ‘La’ is gekoppeld aan je vermogen om de illusies van je leven te doorzien, zoals verborgen agenda’s van mensen, plaatsen en dingen. Deze frequentie kan worden gebruikt als middel om iemand open te stellen voor communicatie met de alomvattende Geest. Het verhoogt het bewustzijn en laat je terugkeren naar de spirituele orde
Op cellulair niveau stelt 852 Hz de cel in staat zichzelf te transformeren naar een systeem van een hoger niveau

Reserveer nu je stoel voor een sessie van 20 minuten en kom de oude healing frequenties ervaren!