Veel gestelde vragen

Kunnen we via social deal/groupon met z’n drieën tegelijk komen?

Nee. Dat kan in principe niet: de social Deal of Groupon arrangementen zijn voor maximaal 2 personen te gelijk. Je koopt een voucher voor 1 of voor 2. Wil je toch met zijn drieën en is er plaats op de gewenste datum en tijd? Dan betaal je euro 10 per uur extra. Dus: bij basis arrangement euro 10, bij deluxe arrangement euro 15 en bij VIP euro 20. Dit bedrag moet per PIN aan de balie voldaan worden.


Mijn voucher voor het groupon of social deal arrangement verloopt en er is geen plaats meer voor de einddatum. Wat nu?

De boekingen voor dit speciale arrangement gaan via onze online agenda. De beschikbaarheid die je daarin aantreft is helemaal up to date. Mocht er geen datum/tijd beschikbaar zijn op een voor jou passend moment vóór de geldigheidsdatum van je voucher, dan bieden we je de mogelijk om een datum te kiezen ná deze einddatum. De boeking zelf moet dan wel plaatsvinden vóór de einddatum en voorzien zijn van een geldig vouchernummer. Let op: bij groupon is dat de controlecode (op de vouchers van groupon staan wel 3 codes!)

Kan ik telefonisch een groupon boeken want ik snap het systeem niet?

Heel vervelend, maar helaas, de groupon en social deal arrangementen kunnen alleen online geboekt worden: dat is inherent aan de deal. Op onze website vind je de mogelijkheid “Maak een afspraak” in de menu-balk en er is ook een button “Boek nu!” op de home pagina. Deze leidt naar ons online boekingssysteem “Appointy” . Daar ga je naar het kopje “Arrangementen & Aanbiedingen” en daar vind je alle arrangementen van Social Deal en Groupon. Kies het arrangement van je aankoop en de rest wijst zich vanzelf. Je hoeft geen behandelaar te kiezen, dat gaat ook vanzelf.


Ik wil mijn social deal / Groupon graag in de avond boeken maar zie hier helemaal geen tijden voor. 

Fijn dat je ons heerlijke ontspannings arrangement via Social Deal / Groupon hebt gekocht! Dit arrangement is 7 dagen per week te reserveren bij ons, tussen 10.00 en 17.00 uur, online. Dit staat ook vermeld in de voorwaarden.

Ik wil mijn social deal / Groupon  boeken maar hij staat er helemaal niet bij.
Fijn dat je ons heerlijke ontspannings arrangement via Social Deal / Groupon hebt gekocht! Waarschijnlijk heb je in onze online agenda gekeken onder “Massages”. Het arrangement wat je hebt aangekocht staat onder het kopje “Arrangementen & Aanbiedingen”. Kies daar dan het arrangement wat op je voucher staat en de rest wijst zich vanzelf. We zien je online boeking graag tegemoet!

Ik zie geen arrangementen staan in de online agenda.
Fijn dat je ons heerlijke ontspannings arrangement via Social Deal / Groupon hebt gekocht! Waarschijnlijk heb je in onze online agenda gekeken onder “Massages”. Het arrangement wat je hebt aangekocht staat onder het kopje “Arrangementen & Aanbiedingen”. Kies daar dan het arrangement wat op je voucher staat en de rest wijst zich vanzelf. We zien je online boeking graag tegemoet!


Ik had de voucher gekocht om op korte termijn een behandeling te krijgen, maar er zijn pas over een maand weer tijden beschikbaar. Wat nu?
Fijn dat je ons arrangement via Social Deal/ Groupon hebt gekocht. Er is inderdaad veel vraag naar het arrangement. Vervelend dat je niet op korte termijn een datum kunt vinden die jou past. We doen maximaal 5 Groupon c.q. Social Deal arrangementen per dag. We kunnen je de mogelijkheid bieden om op kortere termijn toch het arrangement te reserveren: hiervoor vragen we dan wel een bijbetaling: euro 10 bij een arrangement van 50 min, euro 15 bij een arrangement van 80 min en euro 20 bij een arrangement van 110 minuten. De betaling vindt plaats per PIN aan onze balie. Neem hiervoor contact op via email: info@yurtlife.nl

Ik wil mijn groupon of social deal afspraak verplaatsen.

Als Groupon  en Social Deal vouchers eenmaal zijn ingeboekt, mogen ze niet meer kosteloos verplaatst worden. Je kunt wel iemand anders de afspraak geven. Als je toch wilt verplaatsen betaal je daarvoor 10 euro bij een arrangement van 50 min., 15 euro bij een arrangement van 80 min. en 20 euro bij een arrangement van 110 minuten. De betaling vindt plaats per PIN aan onze balie.

Ik heb een duo Groupon / Social Deal geboekt en nu staat er 1 behandelaar, maar wij willen tegelijk! En zitten we dan in dezelfde ruimte?
Fijn dat je ons arrangement via Social Deal / Groupon hebt gekocht en dat je even checkt hoe het nu precies in zijn werk gaat. In het arrangement zitten verschillende onderdelen. Als de één gemasseerd wordt, krijgt de ander de rugpakking. Daardoor kan het arrangement door 1 behandelaar gedaan worden. Jullie zijn tegelijk in één van onze knusse Yurts (onze behandelruimtes) en liggen naast elkaar op een massage tafel.

Ik wil graag door een vrouw gemasseerd worden (bij groupon/social deal arrangement): kan dat?
Fijn dat je ons arrangement via Social Deal / Groupon hebt gekocht en dat je even checkt of het mogelijk is om door een vrouwelijke behandelaar gemasseerd te worden. We zullen onze uiterste best doen aan je verzoek te voldoen. Vermeld dat bij de opmerkingen tijdens je online boeking. Mocht het niet lukken, dan nemen we contact met je op en zoeken we een nieuwe datum en tijd waarop het wel lukt. Dank je wel voor je begrip!

Ik wil graag 2 behandelaren voor mijn Social Deal / Groupon Duo arrangement.
Fijn dat je ons arrangement via Social Deal / Groupon hebt gekocht. Bij het duo arrangement volstaat het om 1 behandelaar te hebben: dit komt door de verschillende onderdelen in het arrangement. Je hoeft herbij niet te wachten op elkaar.

Ik wil graag 2 behandelaren voor mijn Social Deal / Groupon Duo arrangement, want dat heb ik vorige keer ook gehad
Dank je wel dat je dit even bij ons checkt. Het arrangement wat je hebt aangekocht is een aanbieding  en wordt altijd door 1 behandelaar gedaan. In een enkel geval is het in het kader van onze planning handiger om met 2 behandelaren tegelijk het arrangement te doen. Dit bepalen we op de dag zelf. Dit verandert niets aan de inhoud van het arrangement en dit kan ook vooraf niet zo gereserveerd worden.