Veel gestelde vragen

Ik heb een cadeaubon en wil een afspraak maken. Je kunt je behandeling met cadeaubon aanvragen via deze link: https://www.yurtlife.nl/reserveren-met-cadeaubon/

Ik heb een duo arrangement geboekt en nu staat er 1 behandelaar, maar wij willen tegelijk! En zitten we dan in dezelfde ruimte?
Fijn dat je ons arrangement hebt gekocht en dat je even checkt hoe het nu precies in zijn werk gaat. In het arrangement zitten verschillende onderdelen. Als de één gemasseerd wordt, krijgt de ander de rugpakking. Daardoor kan het arrangement door 1 behandelaar gedaan worden. Jullie zijn tegelijk in één van onze knusse Yurts (onze behandelruimtes) en liggen naast elkaar op een massage tafel.

Ik wil graag door een vrouw gemasseerd worden: kan dat?
Fijn dat je interesse hebt in een behandeling bij ons en dat je even checkt of het mogelijk is om door een vrouwelijke behandelaar gemasseerd te worden. Je kunt zelf kiezen door wie je behandeld wilt worden tijdens het boekingsproces.

Ik wil graag 2 behandelaren voor mijn Duo arrangement.
Fijn dat je ons duo arrangement hebt gekocht. Bij het duo arrangement volstaat het om 1 behandelaar te hebben: dit komt door de verschillende onderdelen in het arrangement. Je hoeft herbij niet te wachten op elkaar.

Ik wil graag 2 behandelaren voor mijn Duo arrangement, want dat heb ik vorige keer ook gehad
Dank je wel dat je dit even bij ons checkt. Het arrangement wat je hebt aangekocht is een aanbieding  en wordt altijd door 1 behandelaar gedaan. In een enkel geval is het in het kader van onze planning handiger om met 2 behandelaren tegelijk het arrangement te doen. Dit bepalen we op de dag zelf. Dit verandert niets aan de inhoud van het arrangement en dit kan ook vooraf niet zo gereserveerd worden.