Veel gestelde vragen

YurtLife is gestopt met het verkopen van Arrangementen via Social Deal, Groupon, WL Deal. Voor de lopende deals kun je nog afspraken maken tot en met de einddatum die op je voucher staat.

LET OP: de vouchers van Social Deal waren geldig tot en met 31 augustus 2021. Wil je toch graag nog je voucher gebruiken? Dan kan dat met bijbetaling van €20 MITS de code nog geind kan worden. Stuur ons een email als je dat graag wil, met daarin de code(s) van de vouchers, je naam en telefoonnummer en de datum waarop je graag zou willen (tussen nu en 15 december 2021), dan nemen we contact met je op.

Vouchers van WL Deal zijn geldig tot en met 24 oktober 2021. Ook hiervoor geldt dat bij het maken van een reservering NA deze datum een bijbetaling van €20 wordt gerekend, per arrangement.

Vouchers van Groupon zijn wisselend geldig: aan de hand van je controlecode kunnen we zien tot welke datum de voucher geldig is/was. Heb je een reservering gemaakt voor een datum NA de geldigheidsdatum van je voucher, dan rekenen we een bijbetaling van €20 per arrangement.

Kunnen we via social deal/groupon met z’n drieën tegelijk komen?

Nee. Dat kan in principe niet: de social Deal of Groupon arrangementen zijn voor maximaal 2 personen te gelijk. Je koopt een voucher voor 1 of voor 2. Wil je toch met zijn drieën en is er plaats op de gewenste datum en tijd? Dan betaal je €20 extra per arrangement. Dit bedrag moet per PIN aan de balie voldaan worden, voorafgaand aan de behandeling.


Mijn voucher voor het Groupon of WL deal arrangement verloopt en er is geen plaats meer voor de einddatum. Wat nu?

De boekingen voor dit speciale arrangement gaan via onze online agenda. De beschikbaarheid die je daarin aantreft is helemaal up to date. Mocht er geen datum/tijd beschikbaar zijn op een voor jou passend moment vóór de geldigheidsdatum van je voucher, dan bieden we je de mogelijk om een datum te kiezen ná deze einddatum, tot uiterlijk 15 december 2021. De boeking zelf moet dan wel plaatsvinden vóór de einddatum en voorzien zijn van een geldig vouchernummer EN de vouchercode moet nog inbaar zijn. Let op: bij groupon is dat de controlecode (op de vouchers van groupon staan wel 3 codes!). Voor deze service wordt een bijbetaling gerekend van €20 per arrangement.

Kan ik telefonisch een Groupon of WL deal boeken want ik snap het systeem niet?

Heel vervelend, maar helaas, de groupon en social deal arrangementen kunnen alleen online geboekt worden: dat is inherent aan de deal. Op onze website vind je de mogelijkheid “Maak een afspraak” in de menu-balk en er is ook een button “Boek nu!” op de home pagina. Deze leidt naar ons online boekingssysteem “Appointy” . Daar ga je naar het kopje “Arrangementen & Aanbiedingen” en daar vind je alle arrangementen Groupon en WL Deal. Kies het arrangement van je aankoop en de rest wijst zich vanzelf. Je hoeft geen behandelaar te kiezen, dat gaat ook vanzelf.


Ik wil mijn WL deal / Groupon graag in de avond boeken maar zie hier helemaal geen tijden voor. 

Fijn dat je ons heerlijke ontspannings arrangement via WL Deal / Groupon hebt gekocht! Dit arrangement is 7 dagen per week te reserveren bij ons, tussen 10.00 en 17.00 uur, online. Dit staat ook vermeld in de voorwaarden.

Ik wil mijn WL deal / Groupon  boeken maar hij staat er helemaal niet bij.
Fijn dat je ons heerlijke ontspannings arrangement via WL Deal / Groupon hebt gekocht! Waarschijnlijk heb je in onze online agenda gekeken onder “Massages”. Het arrangement wat je hebt aangekocht staat onder het kopje “Arrangementen & Aanbiedingen”. Kies daar dan het arrangement wat op je voucher staat en de rest wijst zich vanzelf. We zien je online boeking graag tegemoet!

Ik zie geen arrangementen staan in de online agenda.
Fijn dat je ons heerlijke ontspannings arrangement via WL Deal / Groupon hebt gekocht! Waarschijnlijk heb je in onze online agenda gekeken onder “Massages”. Het arrangement wat je hebt aangekocht staat onder het kopje “Arrangementen & Aanbiedingen”. Kies daar dan het arrangement wat op je voucher staat en de rest wijst zich vanzelf. We zien je online boeking graag tegemoet! PS: het Social Deal arrangement is inmiddels verlopen op 31 augustus 2021. Wil je toch een boeking maken, scroll dan even helemaal naar boven door de voorwaarden.


Ik had de voucher gekocht om op korte termijn een behandeling te krijgen, maar er zijn pas over een maand weer tijden beschikbaar. Wat nu?
Fijn dat je ons arrangement via WL Deal/ Groupon hebt gekocht. Er is inderdaad veel vraag naar het arrangement. Vervelend dat je niet op korte termijn een datum kunt vinden die jou past. We doen maximaal 5 Groupon c.q. WL Deal arrangementen per dag. We kunnen je de mogelijkheid bieden om op kortere termijn toch het arrangement te reserveren: hiervoor vragen we dan wel een bijbetaling: euro 20 per arrangement. De betaling vindt plaats per PIN aan onze balie, voorafgaand aan je behandeling. Neem hiervoor contact op via email.

Ik wil mijn groupon of WL deal afspraak verplaatsen.

Als Groupon  en Social Deal vouchers eenmaal zijn ingeboekt, mogen ze niet meer kosteloos verplaatst worden. Je kunt wel iemand anders de afspraak geven. Als je toch wilt verplaatsen betaal je daarvoor 20 euro per arrangement. De betaling vindt voorafgaand aan je behandeling plaats per PIN aan onze balie.

Ik heb een duo Groupon / WL Deal geboekt en nu staat er 1 behandelaar, maar wij willen tegelijk! En zitten we dan in dezelfde ruimte?
Fijn dat je ons arrangement via WL Deal / Groupon hebt gekocht en dat je even checkt hoe het nu precies in zijn werk gaat. In het arrangement zitten verschillende onderdelen. Als de één gemasseerd wordt, krijgt de ander de rugpakking. Daardoor kan het arrangement door 1 behandelaar gedaan worden. Jullie zijn tegelijk in één van onze knusse Yurts (onze behandelruimtes) en liggen naast elkaar op een massage tafel.

Ik wil graag door een vrouw gemasseerd worden (bij groupon/ WL deal arrangement): kan dat?
Fijn dat je ons arrangement via WL Deal / Groupon hebt gekocht en dat je even checkt of het mogelijk is om door een vrouwelijke behandelaar gemasseerd te worden. We zullen onze uiterste best doen aan je verzoek te voldoen. Vermeld dat bij de opmerkingen tijdens je online boeking. Mocht het niet lukken, dan nemen we contact met je op en zoeken we een nieuwe datum en tijd waarop het wel lukt. Dank je wel voor je begrip!

Ik wil graag 2 behandelaren voor mijn WL Deal / Groupon Duo arrangement.
Fijn dat je ons arrangement via WL Deal / Groupon hebt gekocht. Bij het duo arrangement volstaat het om 1 behandelaar te hebben: dit komt door de verschillende onderdelen in het arrangement. Je hoeft herbij niet te wachten op elkaar.

Ik wil graag 2 behandelaren voor mijn WL Deal / Groupon Duo arrangement, want dat heb ik vorige keer ook gehad
Dank je wel dat je dit even bij ons checkt. Het arrangement wat je hebt aangekocht is een aanbieding  en wordt altijd door 1 behandelaar gedaan. In een enkel geval is het in het kader van onze planning handiger om met 2 behandelaren tegelijk het arrangement te doen. Dit bepalen we op de dag zelf. Dit verandert niets aan de inhoud van het arrangement en dit kan ook vooraf niet zo gereserveerd worden.