Verhuur

Bij ons vind je de perfecte locatie voor het organiseren van je professionele en educatieve evenementen.

Onze zalen zijn speciaal ontworpen om een comfortabele en inspirerende omgeving te bieden voor allerlei soorten cursussen en workshops. Of je een seminar, training, teambuilding of workshop organiseert, wij hebben de perfecte zaal voor je beschikbaar. Onze zalen zijn geschikt voor groepen van verschillende grootte, van kleine groepen van 10 personen tot grotere groepen van 50 personen.

Onze zalen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een geluidsinstallatie en een whiteboard. Bovendien bieden we gratis Wi-Fi aan, zodat je altijd online kunt blijven en je deelnemers toegang hebben tot het internet. 

We begrijpen dat elke cursus of workshop anders is en daarom bieden we ook verschillende catering-opties aan. Of je nu een simpele koffiepauze wilt of een uitgebreide lunch, we hebben verschillende opties beschikbaar die aan je behoeften voldoen.

Onze locatie is ook ideaal gelegen. We bevinden ons op een gunstige locatie vlakbij een treinstation waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Als je op zoek bent naar een perfecte locatie voor je volgende cursus of workshop, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van je evenement en om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wij kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze zalen of Spa!

Adres Yurtlife:
C. van Uitgeeststraat 2-b
1508EH Zaandam

Adres Zalen en Privé Spa van Yurtlife (Achter ingang):
Noordervaldeurstraat 13
1508EL Zaandam

De voordelen voor je op een rijtje:

  • Werken in een groot centrum met andere professionals met behoud van eigen identiteit
  • Materiaal en inrichting aanwezig
  • Gebruik van toiletten en wachtruimte/lounge inbegrepen
  • Huur “op maat” mogelijk, dus geen onnodige risico’s of kosten van een heel eigen gebouw huren
  • Gebouw is goed zichtbaar
  • Goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer, fiets en lopend
  • Gratis parkeren voor de deur en in de omgeving

Vul het volgende formulier in om huur van een zaal aan te vragen. We reageren dan binnen 48 uur.