Thuiswerken bij YurtLife

Is thuiswerken lastig voor je tijdens Corona? Worstel je ook met thuiswerken in een rumoerige omgeving (partner die thuiswerkt, kinderen die thuis onderwijs volgen en/of niet naar de opvang kunnen)? Kom dan naar YurtLife! Bij ons tref je een zeer ruime rustige en veilige werkplek en je helpt ons tegelijkertijd de COVID19 crisis door te komen.

Wist je dat het woord Yurt “thuis” of “thuisland” betekent? Dat is precies het gevoel wat bij YurtLife ZIJN voor je kan betekenen. Even tot jezelf komen.

COVID19 crisis bij YurtLife

Ons bedrijf bestaat 13 jaar. Dit is voor ons (Marjan & Corina) de tweede volledige lockdown. De eerste zijn we ternauwernood doorgekomen, de financiële strop voor ons uitschuivend. De maanden van medio mei tot en met medio december hebben we keihard gewerkt om het hoofd boven water te houden.
De tweede lockdown kwam als donderslag bij heldere hemel. En bij het horen van de verlenging met nog eens 3 weken konden we alleen meewarig naar elkaar kijken… Om onze vaste lasten te kunnen bekostigen, hebben we €10.000 nodig. Dat is €333 per dag. De tegemoetkomingen van de overheid zijn zwaar onder de maat. Hoe gaan we dit oplossen?? Hoe blijven we staan?

Wat kunnen we WEL?

We hebben HEEL VEEL RUIMTE! En veel mensen hebben daar nu juist een tekort aan thuis. Dus zo helpen we elkaar! Natuurlijk is het belangrijk dat er voldoende afstand is tussen mensen. Wij willen daarbij verder gaan dan de 1,5 meter die door het RIVM wordt geadviseerd: als je bij ons komt “thuiswerken” dan heb je een hele ruimte voor jezelf! Je kunt de ruimte afsluiten en de ramen kunnen open. Er is goeie Wifi, koffie en thee en verwarming. Lunchen is mogelijk (zie onze menukaart). Onze host is aanwezig tussen 9.30 en 17.00 uur voor eventuele vragen. Wel zelf je laptop meenemen natuurlijk. De keuze is uit een zestal ruimtes:

Onze 6 Yurt werkplekken

De Oranje Yurt. De kans om eens te beleven hoe inspirerend het is om in een yurt te zijn! Deze yurt heeft een doorsnee van 5 meter (=ongeveer 25m2), een tafel en stoel om te werken, een bankje om even bij te mijmeren en pauze te nemen, meditatiekussens om diepere inzichten te krijgen.

De Lounge. Meteen als je boven komt, tref je onze Lounge. Met een heerlijke zithoek en recht daar tegenover een fijne tafel om aan te werken. Meer impressie van deze ruimte.

De Blue Room. Een kamer van 12,5 m2 met veel lichtinval. Dicht bij de entree en de keuken. Met twee comfortabele inspiratiestoelen. Denk er een werktafel en stoel bij en daar is je thuiswerkplek away from home! Meer impressiebeelden.

De Orchideezaal. Een gigantische ruimte van 100m2 voor jou alleen, met veel lichtinval. In de ruimte staan ook heerlijke loungebanken. Voeg toe een werktafel en stoel en voila, je Thuiswerkplek bij YurtLife. Grenzend aan de vestibule waar je je koffie en thee gratis haalt en eventueel je meegenomen lunch opwarmt in de magnetron. Meer….

De Spiegelzaal. Naast als thuiswerkplek ook geschikt om in je eentje bijvoorbeeld je yoga oefeningen of online danslessen te volgen! Beamer en scherm zijn aanwezig om het beeld op je smart apparaat te koppelen via HDMI. Grenzend aan de vestibule waar koffie, thee en magnetron aanwezig zijn. Meer…

De Vestibule. Met een tafel van 3 meter lang! Helemaal alleen voor jezelf. Tel daarbij op twee heerlijke zithoeken en de mogelijkheid om de pantry te gebruiken met magnetron. Deze ruimte is 50m2: hier zijn ook (ver van de tafel) de toiletten. Zowel de pantry als de toiletten kunnen gebruikt worden door de thuiswerkers die gebruik maken van de Orchideezaal en de Spiegelzaal. Meer…

De Oerspa. Hoewel in onze prive spa geen werkplek aanwezig is, wilden we je deze super ZEN plek binnen YurtLife niet onthouden! Misschien lekker om aan het einde van je werkdag op de Thuiswerkplek helemaal tot jezelf te komen in onze sauna’s en het bubbelbad. De Oerspa reserveer je hier.

Geen oppas voor je kinderen? Scroll naar beneden voor meer info.

Openingstijden

De mogelijkheid om thuis te werken bij YurtLife geldt voor de periode van 18 januari tot en met 9 februari 2020.

Thuiswerken kan bij ons elke dag van de week tussen 9.30 en 17.00 uur. Heb je behoefte aan andere tijden, neem dan even contact met ons op per whatsapp 06-40868986: we komen er samen wel uit!

Kosten

3 uur = €15
7 uur = €30
5 dagen van 7 uur = €115
4 weken (7 dagen per week, 7 uur per dag) = €735

De betaling gaat vooraf per tikkie, bij het moment van reserveren. De factuur (indien nodig) ontvang je per email. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor je reservering. Daarna brengen we 50% in rekening. De huisregels tref je in onze voorwaarden. Door bij ons een Thuisplek te reserveren, ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden en huisregels.

Let op: je reserveert een plek voor JOU ALLEEN. Met meerdere mensen gebruik maken van 1 ruimte is NIET toegestaan. Wel mag je bij het huren voor 5 dagen of 4 weken, een ander gebruik laten maken van jouw uurtje: in plaats van jou dus. Alle regelgeving en voorwaarden gelden ook voor deze persoon. Jij maakt de reservering en bij de reservering geef je door wie er komt, met naam en telefoonnummer.

Reizen naar YurtLife

Onze locatie is op 2 minuten rij-afstand van de snelweg en bij YurtLife is meer dan voldoende GRATIS parkeer plaats, direct naast het pand. Tel daarbij op 2 treinstations op 5 minuten loopafstand: Station Koog aan de Zaan en Station Kogerveld. Tegenover Station Kogerveld vind je bovendien een bushalte. Ons Adres: C. van Uitgeesstraat 2-b, Zaandam.

Een Thuisplek reserveren

Stuur een whatsapp naar 06-40868986 of een email naar info@yurtlife.nl. Wij zijn bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur. Voor de reservering is nodig je naam, emailadres en je mobiele nummer. Als je een factuur wilt ontvangen, geef ons dan ook je adres en eventueel bedrijfsnaam.

Kinderen meenemen?

Dat kan op zondag, maandag en woensdag. Je kinderen worden in de Spiegelzaal opgevangen: dit is een nagenoeg geluiddichte ruimte. Dit kan ALLEEN als jij zelf ook aanwezig bent op een vooraf gereserveerde Thuiswerkplek bij YurtLife. Jij blijft volledig verantwoordelijk voor de kinderen. Onze host Zelina (22 jaar) houdt een oogje in het zeil en kan indien nodig je kinderen begeleiden bij het maken van digitaal huiswerk. Ze nemen dan hun eigen laptop mee. De kinderen moeten uit hetzelfde gezin komen. 1 opvang”plek” per dag beschikbaar voor kinderen. Maximum leeftijd is 13 jaar. Alle benodigdheden voor het opvangen van je kinderen worden door jouzelf geregeld. Kosten: €10 per uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Meer weten hierover? whatsapp naar 06-40868986 of stuur een email.