Virtuele Coaching

Even een lichtje opdoen

YurtLife staat bekend om haar heerlijke ontspannende behandelingen en arrangementen. Minder bekend is dat wij ook allerlei vormen van coaching bieden en een aantal steengoeie coaches in ons team hebben.

Tijdens deze tweede harde lockdown, willen wij ons steentje bijdragen.

Loop je tegen jezelf aan tijdens de lockdown? Komen de muren op je af? Voel je je alleen? Eenzaam? Of wil je deze lockdown aangrijpen om jezelf te verdiepen en een persoonlijke ontwikkeling in werking zetten?

Wij zijn er voor je. Je kunt met ons via de telefoon (audiocall) of via Teams (videocall) in gesprek gaan. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 15 voor een uur (normaal €60). De betaling doe je per tikkie en krijg je bij het maken van de afspraak per email of per whatsapp toegestuurd. Dit aanbod is geldig tot en met 9 februari 2021.

Wil je liever fysiek afspreken? Dan kunnen wij eventueel naar je toekomen. De prijs is gelijk, daar komen echter wel de reiskosten nog bij.

Een afspraak maken

Stuur ons een email via info@yurtlife.nl, whatsapp op 06-40868986 of bel ons op 075-6149260. Wij vragen je voor- en achternaam, telefoonnummer en email adres om de afspraak te bevestigen. Onze coaches zijn op verschillende tijden beschikbaar, zowel overdag als in de avond en zelfs in het weekend.

De coaches die beschikbaar zijn vind je hieronder. Op onze pagina Wie zijn wij? staat meer uitgebreide informatie over de desbetreffende coach:

Marjan

Corina

Jessica

Rina