Wellness Reis

Heerlijke Week Voor Jezelf!

YurtLife neemt je mee naar het dorp Pitsidia in Zuid-Kreta om daar een week te ontspannen en te werken aan lichaam en geest. Pitsidia is een origineel Kretenzisch dorpje met prachtig uitzicht op de Psiloritis.

Hier vind je geen drukte en massatoerisme. Het is er nog puur en authentiek en een heerlijke plek om tot rust te komen. Weg uit je eigen bekende omgeving open je je makkelijker voor indrukken en inzichten.

Het strand ligt op 2 km afstand en je wandelt, fietst, scootert of rijdt er met de auto naar toe. Het is een breed, schoon strand en het is bijzonder rustig. In Zuid-Kreta is het ongeveer 9 maanden zomer.

Reis en verblijf

Vlucht naar Heraklion en vandaar een transfer naar het dorpje Pitsidia, waar je verblijft in een fijn huis/appartement.
We mediteren elke dag. Daarnaast zijn healing, massages en coaching sessies bij te boeken.
Het is mogelijk om YurtLife de vlucht te laten regelen naar Kreta, maar je kan dat ook zelf doen.
De lessen en consults vinden plaats in de natuur of in het huis OIllios in Pitsidia. Klik hier voor een impressie van het huis en de omgeving.

Mediteren, massages, wandelen, healing, werken aan je innerlijk en kracht d.m.v. de lessen/workshops en consults, zonnen en zwemmen. Genieten van de Griekse keuken, authentieke dorpjes en opgravingen. Dat zijn de ingrediënten van de YurtLife Kreta-reis die wij exclusief voor onze klanten hebben georganiseerd. Heb je ook zo’n zin in een weekje voor jezelf om daarna krachtig en met meer zelfvertrouwen terug te komen?

Vertrekdata & Prijzen

  • 16 mei 2017 inclusief vliegticket: € 899
  • 16 mei 2017 exclusief vliegticket: € 450

Je verblijft standaard in een kamer voor alleen gebruik.

Wanneer je gelijktijdig voor 2 personen boekt en jullie delen een kamer, ontvang je per persoon €100,00 korting op de reissom.

Inbegrepen:

Verblijf in een appartement in Pitsidia van 7 nachten, 5 dagen meditatieworkshops.

Niet inbegrepen:

Maaltijden, drankjes, ter plaatse geboekte excursies of extra’s, persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering, fooi voor personeel en chauffeurs (ongeveer €20,00 per gast), bij te boeken massages, healing, coaching, etc.

Vlucht
Wanneer je de reis inclusief vliegticket boekt is ook de transfer van luchthaven Heraklion naar de accommodatie inbegrepen. Luchthaven van vertrek is standaard Schiphol.
Boek je de reis exclusief vliegticket dan zorg je zelf voor een vlucht naar Kreta. Aanvlieghaven is Heraklion Airport. Het is mogelijk de transfer naar de accommodatie door ons te laten verzorgen. De kosten hiervoor bedragen €120,00 per retour

Programma:
Eerste dag: Aankomst. In de loop van de dag arriveer je bij de accommodatie.
Tweede dag: Vandaag heb je alle tijd om te acclimatiseren of lekker op pad te gaan om de omgeving te verkennen.
Derde dag: De dag start met een meditatie workshop. ‘s Middags kun je je laten verwennen met een massage (optioneel).
Vierde dag: In de ochtend een meditatie workshop. Daarna staat een bezoek aan een opgraving op het programma (optioneel).
Vijfde dag: In de ochtend een bezoek aan de lokale markt. (optioneel). Daarna een meditatieworkshop.
Zesde dag: ‘s Morgens is er een mediatie workshop, ‘s middags ben je vrij om bijvoorbeeld naar het strand te gaan.
Zevende dag: In de ochtend de laatste meditatie workshop. Aan het einde van de dag gaan we naar Matala voor een bezoek aan de winkeltjes.
Achtste dag: Vertrek

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden voor YurtLife Reizen.

Boeken

Klik hier om meer informatie aan te vragen over de Kreta Reis.Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 075-6149260. Je kunt ook een email sturen naar m.smit@yurtlife.nl