Workshop Aarden (Gronden)

Druk, druk, druk… Herken je dat opgejaagde gevoel? Het is zo druk in je hoofd dat je ‘s morgens al weet dat je geen enkele ruimte hebt. Je rent “van hot naar her”, maar het helpt niet. Je bent nooit klaar. Je lichaam voelt gespannen en ‘s avonds val je vermoeid maar onrustig in slaap en de volgende dag begint het weer opnieuw.

Deze Corona-tijd brengt zelfs nog meer spanning met zich mee.

Hoe zou het zijn als je een eenvoudige methode tot je beschikking zou hebben om de drukte in je hoofd tot stilstand te brengen en daardoor je lichaam te ontspannen. Je bent bewuster en geniet van kleine dingen. Je kunt je beter concentreren en daardoor gaan al je taken soepeler.

Ik heb ooit geleerd om te Aarden. Door contact te maken met de aarde verdwijnen mijn onrustige gedachten en de spanning in mijn lichaam. Iedere keer als de onrust me weer overvalt maak ik even contact met de aarde en voel ik me direct rustiger.

Ik wil jou ook graag leren hoe je de energie van de Aarde kunt gebruiken om rust in jezelf te creëren in de workshop “Minder druk op jezelf door te Aarden” op 8 augustus van 13.00 – 17.00 uur.

Investeer 59,99 euro in jezelf en ervaar hoe makkelijk je de rust kunt vinden in jezelf.


Onderwerpen tijdens de workshop:

  • Hoe ontstaat het gevoel van drukte
  • Methoden om je hoofd minder druk te maken
  • Hoe werkt Aarde- en Cosmos-energie op ons?
  • Contact maken met de Aarde, hoe doe je dat? Ik leer je een concrete eenvoudige methode die je kunt toepassen wanneer en waar je maar wilt.

Tijdstip:

8 augustus 2020 13.00 – 17.00 uur

Kosten:

De workshop, inclusief een opname van de methode om te aarden, kost 59,99 euro.

Meld je hier aan:

Er is beperkt plaats (maximaal 15 personen), dus wacht niet te lang met aanmelden!

Bedrag € -

Ik heb jarenlang meditatielessen gegeven. In één van de lessen kwam aarden/gronden ook aan de orde. Dit was meestal één van de favoriete lessen van de hele reeks. Mijn leerlingen voelden een rust die ze lang niet hadden gevoeld.

Iedereen kan het leren. We oefenen het aarden tijdens de workshop en je krijgt na afloop een opname mee van de oefening, zodat je het thuis steeds kunt blijven doen met mijn stem als begeleiding.

Doe je mee op 8 augustus ? Meld je dan nu even aan!

Bedrag € -