Yurtlife Online

Bij Yurtlife kun je een heerlijk Zen moment beleven in een Yurt tijdens een massage of beauty behandeling. Je kunt ook kiezen voor diverse lessen en workshops op het gebied van bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden we je onze Privé Spa met o.a. sauna’s, douches, een voetenbad en een bubbelbad.

Wil je ook thuis in je eigen tijd voor jezelf zorgen d.m.v. bijvoorbeeld Yoga, Meditatie en Gezonde Voeding, dan kun je je gratis registreren bij Yurtlife Home. Dit is het online platform van Yurtlife dat altijd tot je beschikking staat.

Registreer je voor Online Meditatie

Registreer je voor Online Yoga

Registreer je voor Online Gezondheid

Registreer je voor Energy Healing

De geheime vitaliteitsformule

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik nu namens Richard de Leth, bekend van onder andere 5 bestsellers, de OERsterk Academy, de OERsterk Podcast en meer, een vitaliteit cursus aanbied.

Richard is een expert op het gebied van vitaliteit en heeft al duizenden mensen geholpen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Hij heeft een unieke aanpak ontwikkeld die zich richt op de hele persoon, inclusief de lichamelijke, mentale en emotionele aspecten van gezondheid.

De geheime vitaliteitsformule is een geweldige manier om kennis te maken met Richard’s aanpak en om jouw eigen gezondheid en welzijn te verbeteren. De cursus omvat verschillende aspecten van gezondheid, waaronder voeding, beweging, slaap en stressmanagement.

Als partner van Richard de Leth bied ik deze cursus nu aan mijn eigen volgers aan. Ik geloof dat het belangrijk is om onze gezondheid serieus te nemen en te investeren in onszelf. Met de geheime vitaliteitsformule kunnen we leren hoe we ons lichaam en onze geest in balans kunnen brengen en ons leven kunnen verrijken.

Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking en ik hoop dat jij ook geïnteresseerd bent in het volgen van de vitaliteit cursus. Samen kunnen we ons welzijn verbeteren en een gezonder, gelukkiger leven leiden.