Yurtlife’s Favoriete dingen

We hebben een selectie gemaakt van onze favoriete cadeautjes voor jezelf of voor anderen. Behandelingen mogen t/m 28 april niet plaatsvinden, maar je helpt ons door wel alvast je cadeaubon te bestellen!

Forever Absorbent-C
Vitamine C is belangrijk om jouw natuurlijke gezondheid te ondersteunen.Forever Absorbent-C draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem en draagt bij tot de verminderen van vermoeidheid
100 tabletten
€ 21,15
Bestel hier je dosis vitamine C


//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/2016_Product_Images/AbsorbentC_Large.png

Een YurtLife Cadeaubon. Te gebruiken als betaalmiddel bij YurtLife voor een behandeling of de Privé Oerspa.
Geef aan jezelf of aan iemand die het verdient!
Bestel hier je cadaubon

Gratis video: in deze Live stream gaat onze shiatsu therapeut Harrie Leeuwe in op de mogelijkheden voor het versterken van je immuunsysteem via de chinese 5 elementen leer.
Aan de orde komt bijvoorbeeld informatie over ademhaling, stress, angst/onzekerheid, recepten, acupressuur-punten.
Bekijk de gratis video

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Aloe Hand Soap heeft een verzachtende werking, elke keer dat je jouw handen wast. Het is samengesteld uit pure 100% gestabiliseerde aloë vera gel. Deze formule met milde fruitextracten laat de huid zacht en gehydrateerd aanvoelen.

473 ml
€ 17,42

Was je handen goed met zeep


Aloe Sunscreen is een broad spectrum zonnebrandlotion en beschermt effectief tegen UVB- en UVA straling. Tegelijkertijd hydrateert het je huid door de toevoeging van zuivere aloë vera gel. Het is geschikt voor de hele familie en is goed te combineren met make-up. Ga lekker naar buiten in je tuin of op het balkon en geniet volop van de zon met Aloe Sunscreen!

Bestel je zonnebrandcrème

Aloe sunscreen
Gratis video: Masseer zelf je voeten, zodat je tijdens deze corona maatregelen, waarin jij en je naasten zoveel mogelijk thuis moeten blijven, toch je momentje van ontspannen kan creëren.

Bekijk de gratis video

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en close-up
Gratis video: Masseer jezelf.
Spanning veroorzaakt door stress van het onzekere, klachten door thuiswerken of juist lichamelijke ongemakken door keihard doorwerken in vitale functies: Massage kan daar verlichting in brengen. Maar.. hoe doe je dat?

Bekijk de gratis “masseer jezelf” video

Hoe maak je gespannen spieren na een drukke dag weer los?